Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Fontos információ! Személyes átvétellel rendelt termékek árukiadása 2020.03.17-től! 2020.03.17-től Személyes átvétellel rendelt termékeket, ügyfélszolgálati pontunkon (1211 Budapest, Kossuth L. U. 70.) az alábbiaknak megfelelően tudjuk kiadni! Hétfőtől-Péntekig 9.00-15.00.-között. Megértésüket köszönjük! Kellemes vásárlást kívánunk web áruházunkban! Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

Facebook Akciók

Facebook Akciók
Kedves Látogatónk!
 
Különleges, csak Facebook felhasználóknak elérhető akciókkal szeretnénk honorálni a „lájkokat”, és a rendszeres látogatásukat. Hetente egy-két kedvezményes ajánlatot teszünk közzé Facebook hírfolyamunkban, melynek során egy, a webáruházunkban is kapható terméket akciós áron vásárolhatja meg, amennyiben megrendeléskor használja az akcióban szereplő kuponkódot.
Ha még több információt szeretne megtudni a termékről, akkor kattintson a hírben megjelenített linkre. A terméket akár azonnal meg is rendelheti, de ne feledje a kuponkód ablakot kitölteni, mert a kedvezményes ár másként nem érvényesíthető. Ennél egyszerűbb már nem is lehet! 
 
Javasoljuk, hogy ossza meg a Vasedény Facebook oldalát, vagy az aktuális akciót tartalmazó hírt ismerőseivel, barátaival, hogy a kedvezményről Ők is értesüljenek. Fontos tudni, hogy a termékek akciós áron való megvásárlása se nem megosztáshoz, se nem "lájkoláshoz" kötött, de természetesen minden megosztást köszönünk!
 
Az aktuális akció csak korlátozott ideig érhető el a webáruház Akciós menüpontja alatt. Tervezett időtartam általában 3 nap, de ezt minden esetben a különálló ajánlat tartalmazni fogja. A megrendelt akciós termék szállítási módját ugyanúgy Ön határozza meg, mint a normál rendelések esetében. Amennyiben a személyes átvételt választja, úgy a terméket nem terheli szállítási díj.
 
Figyelje a Vasedény híreit, és csapjon le a különleges kedvezményekre! 
 
A híreink általában szórakoztatásra szolgálnak, és csak mintegy mellékesen tartalmaznak ajánlatokat.
a
 

Nem található termék a megadott feltételekkel.