Üdvözli a Vasedény!

Grillezzen velünk!

Egy ideje a kelleténél többet gondol a grillezésre? Kipróbálna pár egészséges, étvágygerjesztő receptet, de nem tudja, hol is kezdje, hogyan vágjon bele?

Készítettünk egy kis ajánlót, mely talán segíthet Önnek is! Összegyűjtöttük a kezdő szinttől egészen a haladóig grilleszközeinket, hogy Önnek könnyebb legyen a választás.

Leírtuk a fontosabb tudnivalókat, tippekkel, praktikákkal láttuk el.

 

 

 

Ha egyáltalán nem akar messzire menni, az alapokkal kezdené, talán már ma este megsütheti azt a mennyei grillezett zöldséges köretet. A legtöbb háztartásban van melegszendvics sütő, és néhány már három funkciós, cserélhető lapjai vannak, melyek között a grill-lap is megtalálható.

Ezzel az eszközzel könnyedén süthet akár húst, akár zöldséget, ráadásul nem okoz nagy rendetlenséget konyhájában.

 

 

 

 

Amennyiben ennél kicsit többre vágyna, de mégis a konyhájában főzne, adnánk még néhány tippet. Elektromos grillsütőnk használata rendkívül egyszerű, biztonságos. Megfelelő pácolás után megsütött húsai omlósak, ízletesek lesznek. Hőálló üveg fedele megóvja konyháját a kifröccsenő olajtól, ételei gyorsan sülhetnek füstszag nélkül is.

Nem csak zöldséget, vagy hússzeletet enne, hanem mondjuk finom szendvicseket, netán egyenesen grillcsirkét? Forgónyárs funkcióval ellátott, időzítős készüléket is vásárolhat.

 

 

 

 

Még mindig maradna konyhájában, esetleg a főzőlapját is szeretné hasznosítani? Gáz- és elektromos tűzhelyén bátran kipróbálhatja az öntöttvas grill serpenyőt. Az ebben készült étel minősége garantáltan kiváló lesz. Sőt, több fajta ételt sütne egyszerre? Multifunkciós serpenyőnkben nem érnek össze a hozzávalók és rengeteg időt spórolhat meg. Egyszerre sülhet a pácolt hús, a burgonya és a kolbász is. Fél az esetleges szennyeződésektől? Erről sem felejtkeztünk meg, hiszen ki szeret hosszasan takarítani egy finom ebéd után? Tegye a sütőlap köré a zsírfogó paravánt, ennek tisztítása rendkívül egyszerű, konyhája pedig makulátlan marad.


Jó az idő, és grillezne a kertben, szalonnát sütne szabad ég alatt családjával, barátaival?

 

A választék szinte végtelen. Keresgélhet szín, méret, ár szerint egyaránt, biztosan talál egy szimpatikus kerti grillsütőt. Egyszerű, öntöttvas termékünk használata rendkívül könnyű, praktikus. Nem igényel külön szakértelmet, nem okoz kalamajkát, azonnal élvezheti a család a közös programot. Nem biztos a helyszínben, esetleg odébb-költöztetné a társaságot pár óra múlva? Gondolja át a mozgatható grillkocsi előnyeit. Használata kényelmesebb, gördülékenyebb, mint gondolná. Lehajtható tetejének köszönhetően nem éri szennyeződés, tárolása is problémamentes. Picnic Grill sütőnk alkalmas kirándulások alkalmával, teteje praktikus hordozó füllel van ellátva, súlya mindössze három kilogramm, így könnyen magával viheti bárhová, ráadásul vidám, élénk színekben kapható.

 

 

 

 


Esetleg nem biztos benne, hogyan is készüljön el az étel? A multifunkciós sütőnk segítségével három úton érheti el, hogy ételei finomabbak legyenek. Használhat vízfürdőt, mely során az eljárás segítségével az ételt távol tarthatjuk a közvetlen hőforrástól, grillezést, mikor az ételt nyílt lángon készítjük el, valamint füstölést is, hogy ételében kialakuljon az Ön által kedvelt íz, illat, egyszóval a füstölt húsokra, halakra jellemző ízletes aroma.

 

 

 

 

Végezetül, de nem utolsósorban, ha úgy érzi, valami igazán vagányra vágyik, vessen egy pillantást Jamie Oliver grillsütőjére. Ha emellett teszi le voksát, ígérjük, nem fogja megbánni. Egyszerre praktikus, professzionális, nagy teherbírású, rozsdamentes, könnyen mozgatható, és egyetlen gombnyomással pontos hőmérsékletszabályozás érhető el.

 

 

 

 

 

Hamarosan újabb cikkel jövünk. Addig lesz ideje eldönteni, milyen szinten vágna bele a grillezés rejtelmeibe, hogy utána csak az fortélyokat kelljen elsajátítania!