Üdvözli a Vasedény!

Szeptember elseje? Igen!

Hamarosan itt az iskolakezdés. Ez a gyerekeknek nagy izgalmat jelent a legtöbb esetben. Van, aki nagyon várja, van, aki fél tőle, de szinte minden gyerkőcnek nagy nap a szeptember elseje. A szülőkre ilyenkor rengeteg feladat hárul, főleg amíg kisebb a gyerek. Ott a tanszer vásárlás. Ilyenkor a szülők nagy része az osztályfőnök által kért holmikat egy nagyobb bevásárlóközpontban vásárolja meg. Vonalzók, ollók, technika csomag, füzetek, tollak, ceruzák.  A gyerekeket bevonva azonban ez hosszadalmassá válik gyakran. A kicsik színes, menő, drága dolgokat vesznek észre leggyakrabban, legyen szó tolltartóról, vagy táskáról, esetleg füzetekről, a szülőknek pedig ez sok esetben okoz fejtörést. 

 

A tanszereknél még nem állt meg a bevásárlás. Muszáj az ételekre, italokra is gondolnia egy felelős szülőnek. Sok gyermek az iskolában étkezik, de többen visznek otthonról ennivalót. Ajánlanánk Önnek néhány praktikus terméket, amivel megkönnyíthetik saját és gyermekük mindennapjait is. Az otthon csomagolt ételeket ebben a dobozban könnyen vihetik magukkal a kicsik és nagyobbak is. Ha pedig kislányokról van szó, ez a szendvicstartó még nagyobb sikert fog aratni! Ha gyümölcsöt is csomagolna gyermekének, ebben a dobozban nem fog megnyomódni, kifolyni semmi.  Fontos a napi folyadékbevitel is. Remek termoszok, kulacsok léteznek. Ezek nem csak praktikusak, de divatosak is. Ajánlanánk az ételekhez egy praktikus hűtőtáskát is, ami könnyű, kis helyen elfér, de védi az ételeket. 

 

 

 

A gyerekeknek nem csak az iskolában kell enniük. Egy jó nap nem indulhat el egy finom reggeli nélkül! Ajánlanánk Önnek néhány konyhai berendezést, mellyel könnyedén elkészítheti az ideális reggelit. Egy gofrival nehéz mellélőni egy édesszájú gyereknél, ezzel a gorfisütővel pedig finom, és egyben szép ételt tehet az asztalra pillanatok alatt. Összekötné a szépet a hasznossal? Ezzel a három funkciós sütővel könnyedén teheti változatossá a reggeliket, hiszem a gofri mellett melegszendvicset és grillezett ételeket is készíthet. Ha már a szendvicseknél tartunk, akkor az ínyencebb családok számára ismerős lehet a panini is, ezzel a panini sütővel pedig még istenibb ételeket készíthet Ön is otthonában! 

 

Ugye Ön is szereti a palacsintát? Nincs ez máshogy a gyerekekkel sem. Ezzel a tapadásmentes palacsintasütővel ízletes finomságokat készíthet. Esetleg sütne amerikai palacsintát is? Ennek a receptje nagyon ha sima palacsintáéhoz, mindössze kicsit sűrűbb tésztára és némi sütőporra lesz szüksége. Készítheti sablon nélkül is, de akár ebben a többfunkciós palacsinta és tojás készítő serpenyőben is. Mit szólna egy finom pirítóshoz? Ha nagy a család, ebben a készülékben négy szelet kenyér is sülhet egyszerre, ebben pedig kettő.

 

 

Ajánlanánk még egy gyümölcsprést. Ez egy prémium minőségű termék, amivel rendkívül egészséges dzsúzokat készíthet az egész család számára. Vannak gyerkőcök, akik egy jó kakaóért vannak inkább oda. Ebben a tejforralóban tökéletes lesz a tej egy finom kakaóhoz. Ebből a vidám bögréből pedig egyszerűen élvezet lesz inni. Ne felejtkezzünk el a műzlikről sem! Ebben a virágos tálban nem csak finomabb lesz, de még jobban is fog mutatni reggel az asztalon. Rengeteg apró ötlettel lehet még feldobni a kis és nagy iskolások reggelét, napjait, talán csak a szülői fantázia szabhat ennek határt. Nézzen szét, készítettünk egy válogatást!
Minden gyerkőcnek sikeres évkezdést kívánunk, sok sok ötöst, és jó élményeket!