Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Tisztelt Vásárlóink!

A 2020.07.01.-2020.07.15. időszak alatt, web áruházunkat érintő kereskedelmi rendszer fejlesztési okok miatt előfordulhat, hogy a beérkezett rendelések feldolgozási ideje a normál ügymenetnél eltérően hosszabb időt (4-5 nap) vehet igénybe.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Itt a kánikulaszezon? Na ne!

Júniustól hivatalosan is azt mondhatjuk, itt a nyár. Noha az időjárás még nem teljesen tükrözi a nyarat, és a jelenleg kialakult helyzet sem támogatja teljesen az önfeledt, hűsítő pancsolásokat, de az élet nem áll meg, és a hőség sem fog távol maradni. Otthonunkban, munkahelyünkön azonban nem kötelező melegben ülnünk, sőt! Rengeteg lehetőségünk van arra, hogyan csökkentsük az egekbe repült fokokat. Legyen szó olcsó, kicsi készülékről, vagy prémium termékről, nálunk rengeteg termék közül válogathat.

 

 

 

 

 

Kezdjük az alapokkal. A legyező már az ősi időkben is jelen volt, egyik fő funkciója a hűsítés volt. Ha minden kötél szakad, egy újsággal is kelthetünk hűvös érzést magunk körül rövid ideig. Na de némileg komolyabb a következő állomás. Itt már beszélhetünk a pörgős, elektromos ventilátorokról. Ezekből létezik asztali ás álló fajta is. Ezek a legegyszerűbb készülékek, a propellerek forgása hűvös levegőt fúj felénk. Vannak erősebb, nagyobb teljesítményű földre helyezhető készülékek is, melyek működési elve azonos az állóéval.  

 

 

 

 

 

Lépjünk ennél egy fokkal komolyabb szintre! Kezdenek teret hódítani az úgynevezett toronyventilátorok. Ezeket a földre rakva sokkal nagyobb területet is hűthetünk velük. Sebességük, erősségük távirányítóval szabályozható. Időzíthető a működésük, nyolc óra hosszan, valamint alvó módban működésük halkabb. Használatuk rendkívül egyszerű, biztonságos, gyermekek mellett is alkalmazható. Nem csak hasznosak, de egyenesen a lakás egyik díszítőeleme is lehet egy ilyen készülék. Ha még ennél is többre gondolna, ne aggódjon, van ötletünk!

 

 

 

A Dyson márka már ismert lehet Önnek, ha követi a blogunkat, hiszen meséltünk már erről a márkáról bővebben. Nem csak magas, de egyenesen kiváló a termékeik minősége. Ez a ventilátor extra funkciót is kapott, hideg párásító funkciója is van. A készülék méri a hőmérsékletet és a páratartalmat, intelligens vezérlőegységével, pedig a megfelelő módon szabályozza azt a tiszta, hűvös levegő és kellemes környezet eléréséhez. A Dyson hűtő-fűtő ventilátor gyorsan és egyenletesen melegíti fel a levegőt télen és ventilálja nyáron így egész évben használható. Az Air Multiplier™ technológiával készült AM09 akár 28 liter levegő megforgatására is képes másodpercenként.

 

 

 

 

Ugyan a Vasedény nem forgalmaz hordozható, mobil klímákat, de ezek is remek lehetőséget nyújtanak, ha elég egy-egy helyiség hűtése. Ezek általában adott hőfokra állíthatóak, a szobát lehűtik a kívánt hőmérsékletre. Egy csövön keresztül áramlik ezekből a készülékekből a forró levegő. Ennél még egy fokkal komolyabbak a beépíthető, úgynevezett split klímák. Ezeknek van kültéri és beltéri eleme is, alkalmasak nagyobb területek hűtésére, a meleg levegőt pedig egyenesen a szabadba engedik.

Jó válogatást és hűsölést kívánunk Önöknek!