Üdvözli a Vasedény!

Tele van a konyhája? Esetleg sok az üres hely?

Ez a bejegyzésünk más lesz, mint az eddigiek, garantálhatjuk. Valódi zsibvásárt viszünk otthonába, még csak kimozdulnia sem kell! Kedvére válogathat sok-sok hasznos, praktikus apróság között, melyek színesebbé varázsolhatják mindennapjait. Ne aggódjon, ha szimpatikusnak talál majd egy, esetleg több termékünket, csak tegye kosárba és mi otthonába szállíttatjuk.

 

A sort egy csodás Banquet Multifunkciós szeletelő reszelővel kezdenénk. Ez egy műanyag eszköz, rozsdamentes acél késekkel. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök, sajtok reszelésére, szeletelésére. Ugye mennyivel egyszerűbb lenne ezzel az egy eszközzel annyi mindent elvégeznie? Szerintünk is! Ha már szeletelünk, ezzel a szeletelőszettel hasábburgonyát készíthet, almát apríthat és mangót is hámozhat könnyedén. Az univerzális daráló segítségével biztonságosan, könnyen apríthat csokoládét, sajtot, készíthet zsemlemorzsát is. Ha nem bíbelődne hosszasan az aprítással, Leifheit szeletelőnk pár mechanikus mozdulat hatására apróra vág szinte bármit. 

 

 

Ha már könnyebbségnél tartunk, a Soehnle Baking Star mérlege egyszerűen varázslatos. A LED kijelzős konyhai mérleg automatikusan ki- és bekapcsol, a levehető mérőedény pedig 1,5 literes kapacitású. Hozzávalóit könnyen mérheti és keverheti össze ebben a tálban. Pratkikussága mellett dísze is lehet otthonának. Akárcsak ez a remek fűszertartó állvány. Ha kedvet kapott az előző bejegyzésünk után szert tenni néhány új fűszerre, ne habozzon egy tartót is beszerezni hozzájuk. 16 üveget tárolhat egyszerre ezen az állványon, mely forgatható is. A tartók alja üveg, teteje krómozott műanyag, fűszerei biztonságban lesznek. 

 

 

 

Evezzünk édesebb vizekre. Szeret sütni? Unja az örökös rendetlenséget? Próbálja ki szilikon gyúrólapunkat, mely ideális bármilyen tészta gyúrásához, nyújtásához, tisztán tartása rendkívül egyszerű. Szereti a fagyit? Négy darabos fagyikészítőnk segítségével otthonában is élvezheti a kényeztető finomságot. Fogadni mernénk, nincs otthon csokifondue szettje! Próbálja ki családja körében, szerelmével, vagy csak egy borongós őszi estén egyedül, nem fog benne csalódni. Ha úgy érzi, már több édességről hallani sem bír, öblítse le az ízüket egy erős, aromás kávéval, melyet ezzel a különleges főzővel egyenesen a csészékbe tud juttatni. Csak tegye a két csészét a kifoyó alá és máris élvezheti kávéját. Vendégek érkezése esetén ezzel a sablonnal csodás italokat készíthet némi tejhab és kakaó, fahéj segítségével. 

 

 

Kész ételeihez ajánlanánk még pár eszközt. Mit szólna egy praktikus Hullámos szeletelőkéshez? Legyen szó sajtról, zöldségről, ez a kés elbánik mindennel. Ételek díszítésére is kiváló, de chips készítésénél is felhasználható. Pizzát sütött? Pizzakerekünk segítségével könnyebben szeletelheti ételét, mint valaha. Sokan szeretik a lasagna-t is, íme egy műanyag lapát, mellyel praktikusan szedhet egész családjának. Bejegyzésünk végére mutatnánk Önnek egy italozós játékot. Ha összegyűltek a barátok, család, játsszanak egy jót ezzel a különleges társassal. Jó szórakozást!