Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Fontos információ! Személyes átvétellel rendelt termékek árukiadása 2020.03.17-től! 2020.03.17-től Személyes átvétellel rendelt termékeket, ügyfélszolgálati pontunkon (1211 Budapest, Kossuth L. U. 70.) az alábbiaknak megfelelően tudjuk kiadni! Hétfőtől-Péntekig 9.00-15.00.-között. Megértésüket köszönjük! Kellemes vásárlást kívánunk web áruházunkban! Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

Artex

Márkák - Artex

Artex család tagjai:

Fürdőszobai,háztartási kiegészítők széles választéka.

„MAXIFIX, ha szelektív hulladékgyűjtésben gondolkozik ez a termék tuti fix!”

Ez a termékcsalád a legszínesebb termékskálával rendelkező a szelektív hulladékgyűjtés piacán.Épp ennek a sokszínűségének köszönhetően nagyon megkönnyíti a szelektív hulladékgyűjtést, ugyanis a fedelek színe (citromsárga, narancssárga, zöld és kék) miatt  könnyen szétválaszthatóak a háztartási hulladékok.Anyagát tekintve stabil keresztállványon álló fém lábakkal rendelkezik.A fedelek erős műanyagból készültek,stabilan záródnak.Előnye ezen termékcsaládnak,hogy nagy űrtartalmú szemeteszsákkal is használható.

„Gondolkozzon LOGICA-san,gyűtjse szemetét szelektíven otthonában”

A Vasedény bolthálózat úgy döntött színesíti  termékei palettáját, és fontos hangsúlyt fektet a környezettudatos életmódra és az ehhez szükséges eszközökre.A LOGICA termékek fontos kellékei a szelektív hulladékgyűjtésnek, valamint egyedülálló rozsdamentes acélból készült anyagának köszönhetően egy időtálló termékcsaládról beszélhetünk.A gyártó fontos hangsúlyt fektetett arra, hogy több részből álló szelektív szemeteseket hozzon létre, megkönnyítve ezzel a hulladékgyűjtést.Termékeink kinézete ,stílusa, illeszkedik otthonának minden területéhez, és tökéletesen alkalmazható a  szelektív hulladékgyűjtésben.