Üdvözli a Vasedény!

Fagor

Márkák - Fagor

Fagor

1956-ban a spanyolországi Mondragón városának egy kis műhelyében született meg az a cég, amely ma a világ legnagyobb szövetkezeti társulása. Ma, több, mint 55 évvel később a Mondragóni Szövetkezeti Csoport (MCC) Baszkföld legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, és a spanyol vállalatok ranglistáján az elsők között helyezkedik el.

A Fagor Csoport jelenleg Európa 5 legnagyobb háztartásigép-gyártó vállalata közé tartozik. Létesítményeiben több mint 8000 alkalmazott dolgozik Európa szerte.

A Fagor csoport gyártja a legtöbb felültöltős mosógépet Európában, míg világviszonylatban a gyorsfőző edények gyártásában piacvezető. A Fagor úttörő a fejlett technológiák alkalmazásában is, mint például a pirolízis vagy az indukciós főzőlapok kifejlesztése.

A Fagor Magyarországon 1995-ben alapított képviseleti irodát. Az elmúlt időszakban folyamatosan bővülő termékkörének, energiatakarékos, a legújabb technológiai megoldásokat képviselő háztartási készülékeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert. Mosógépei, beépíthető készülékei mellett nagy választékban kínál háztartási kisgépeket, rozsdamentes edényeket, gyorsfőzőket, serpenyőket.

Nem található termék a megadott feltételekkel.