Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Fontos információ! Személyes átvétellel rendelt termékek árukiadása 2020.03.17-től! 2020.03.17-től Személyes átvétellel rendelt termékeket, ügyfélszolgálati pontunkon (1211 Budapest, Kossuth L. U. 70.) az alábbiaknak megfelelően tudjuk kiadni! Hétfőtől-Péntekig 9.00-15.00.-között. Megértésüket köszönjük! Kellemes vásárlást kívánunk web áruházunkban! Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

Herz

Márkák - Herz

Franz Gebauer és Viktor Lehrner megalapítja a „Gebauer & Lehrner” vállalatot, és 12 fővel elindítja a szerelvénygyártást. Már ebben az időszakban is széles termékválasztékkal rendelkeztek. Az 1908-ból származó termékkatalógusban néhány ezer termék szerepelt a szaniter- és finomszerelvényektől a fűtési és gázszerelvényeken, valamint sörcsapokon át a fürdőkádakig és fürdőkályhákig.

Az első világháború előtt már több mint 300 munkatárs dolgozott a Gebauer & Lehrner vállalatnál, akik nem csak víz-, gáz-, fűtési és fürdőszoba-szerelvényeket, hanem szökőkút kiömlőket, valamint sör- és borcsapokat is gyártottak.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

6 Termék