Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Fontos információ! Személyes átvétellel rendelt termékek árukiadása 2020.03.17-től! 2020.03.17-től Személyes átvétellel rendelt termékeket, ügyfélszolgálati pontunkon (1211 Budapest, Kossuth L. U. 70.) az alábbiaknak megfelelően tudjuk kiadni! Hétfőtől-Péntekig 9.00-15.00.-között. Megértésüket köszönjük! Kellemes vásárlást kívánunk web áruházunkban! Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

SONY

Márkák - SONY

SONY, a világ egyik legismertebb márkaneve, mindig is fejlesztéseivel és minőségével hívta fel magára a figyelmet. Az 1946-ban, Tokióban alapított Sonyt két férfi hozta létre. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus. Az elektromos berendezéseket javító vállalat a javítás mellett saját terméket is próbált építeni.

A SONY termékei általában piacvezetők és ebből következően árvezetők, nem úgy mint az elemek, melyek a piacvezető árucikkekhez képest 10-30%-kal kedvezőbbek. A Sony termékek minőségükről és újszerű formatervezésükről híresek, akár otthon, akár úton, akár a munkában használja azokat. Az első galvánelemet 1799-ben az olasz Alessandro Volta készítette el cink ezüst golyó, sós vízbe áztatott papír egyvelegéből.