Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy webáruházunk mobil elérhetőségei az Ünnepi időszakokban sokszor túlterheltek.

Tisztelettel kérjük szépen, hogy az info@vasedeny.hu

 e-mail elérhetőségünkre legyenek kedvesek megírni rendeléseikkel kapcsolatban felmerült észrevételeiket. 

Termékekkel kapcsolatos általános információk tekintetében fizikális üzleteink is rendelkezésükre állnak mobil elérhetőségeiken.

https://beston.hu/uzleteink.html

Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

Bosch

Márkák - Bosch

Bosch

Robert Bosch 1886-ban fektette le a később világszerte sikeres elektronikai vállalatának alapjait. Az ipari forradalom úttörőjeként már élete során nemzetközi sikerre vitte a céget.

A Bosch, mint Európa piacvezető háztartási készülék gyártója* által forgalmazott termékek magas technológiai színvonaluk és rendkívül hosszú élettartamuk miatt példát mutatnak a prémium minőséget illetően. Színesítse meg mindennapjait Bosch által széles választékban kínált kis háztartási készülékekkel legyen szó akár konyhai műveletekről, házimunkáról vagy szépségápolásról!

A Bosch ételelőkészítés területén (mely magában foglalja a konyhai robotgépek, kézi- és botmixerek, aprítók és turmixgépek kategóriákat) Magyarország piacvezető márkája**, mely híven tükrözi az 1952 óta tartó töretlen termékfejlesztést és tökéletesítést. Engedje, hogy az innovatív technológia, a letisztult és elegáns formatervezés, a praktikumra való törekvés és mindenek előtt a megbízható minőség megkönnyítse életét, élvezetessé tegye otthoni feladatait.

*Forrás: GFK, Háztartási nagykészülékek, 2011
**Forrás GFK, Háztartási kiskészülékek, 2011

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:109

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:109

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5