Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Cerve

Márkák - Cerve

Cerve

Az 1953-as alapítású olasz cég kerámia és üveg termékek készítésére szakosodott. Az évek elteltével mindinkább az üveg termékek váltak hangsúlyossá. Ma már Cerve üvegcsével találkozni a parfümiparban, gyógyszeriparban, de a háztartásokban és az üdítők között is megtalálható.

A Cerve napjainkra ügyesen egyensúlyoz az ipari és a lakossági ágazat között. A Vasedény webáruházában dekorációs, konyhai és lakberendezési üveg tárgyakat rendelhetnek.

A cég szeret minden nap új ötleteket tanulmányozni, megtervezni és kipróbálni. Innovatív megoldásokat keres a legjobb minőségű termékek létrehozásához. Mindig arra törekszenek, hogy ügyfeleiknek nagy mértékben örömet szerezzenek, ennek érdekében bizonyos ötleteket teljesen kidolgoztak és sikeres termékeket hoztak létre.

A csúcsminőség, a teljes rugalmasság és a hatékonyság elérése érdekében a cég folyamatosan befektet és új gépeket tervez. A Cerve szilárdan szervezett vállalat, és minden ágazatban magasan képzett személyzete van.

 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

2 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

2 Termék