Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Luigi Bormioli

Márkák - Luigi Bormioli

Luigi Bormioli

A Luigi Bormioli egészen az alapanyagoktól gondolta újra a pohárgyártás folyamatát. Az 1946-ban, Luigi Bormioli által alapított olasz cég egyszerre ötvözi a tökéletes dizájnt, a tradicionális olasz kézművességet és az új technológiákat. A Luigi Bormioli kristály termékek elegánsak, ugyanakkor megfizethetőek. Luigi Bormioli a pohárgyártás forradalmasítója.

A Luigi Bormioli az olasz bor akadémia partnere. Külön a 36 típusú boraihoz tervezett poharaival képviselteti magát a piacon.

Kémiai összetételének és fizikai tulajdonságainak köszönhetően a fújt, ólommentes kristályüveg poharak csillogóak és elegánsak, és nem utolsó sorban rendkívül törésállóak is.

A pohárgyártás egy különleges eljárásra épül, mely során szigorú előírásoknak kell megfelelnie a kristályüvegnek. Ezek a magas fénytörő index, a csengő hangzás és a magas sűrűség.
A Luigi Bormioli márka kristályüveg kollekciója világszerte híres az eredetiségéről, elegáns megjelenéséről és praktikusságáról.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 Termék