Üdvözli a Vasedény!

Jura

Márkák - Jura

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve már, hogy évről-évre egyre tökéletesebb kávéfőzőgépeket gyárt az igazán jó kávét kedvelők számára. Ma már a világ számos pontján - így pl. Ausztriában, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban is - forgalmazza professzionális és háztartási használatra szánt kávé gépeit. Néhány éve már Magyarországon is elérhetők a mind dizájn, mind technológia szempontjából különlegesen magas színvonalat képviselő Jura kávéfőzőgépek.

A Jura márka mára a világ vezető prémium, és immár szuperprémium kávéfőzőgép gyártójává vált. Innovatív technológiájú magas minőségű kávégépek, amelyek figyelnek a kávéfogyasztó legapróbb igényeire is. A Jura kávégépeken állítható a hőmérséklet, a kávé erőssége, a víz mennyisége, valamint az őrlési finomság is. Mindezt úgy, hogy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát menüvel, rendelkezik, minden beállítás egy gombnyomással elérhető, valamint a karbantartással kapcsolatos programok is automatikusak. A finomhab technológiának köszönhetően egy gombnyomással készíthetjük el a legínycsiklandozóbb tejhabbal készülő kávékülönlegességeket barista minőségben.

A JURA mára az egyik legsikeresebb kisgépeket gyártó márka Európában. Évente jelentkezik innovatív, a szegmenst megújító és megalapozó technológiáival. 

Fejlesztéseit európai és világszintű teszt intézetek igazolják (Pl.: Stiftung Wahrentest, Deutschland).  Szinte állandó díjazottja a reddot design award-nak stb.

 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

4 Termék