Üdvözli a Vasedény!

Cégünkről

Bemutatkozás

 

Tisztelt vásárlónk!

 

Először is engedje meg hogy megköszönjük webáruházunkba történő látogatását. Cégünk a BestOn-Otthon Kft 2010. novemberében kezdte meg működését vegyesiparcikk kereskedelem szakterületén. Cégünk a nagy múlttal rendelkező Vasedény kiskereskedelmi üzletek üzemeltetőjeként jelentős szerepet tölt be napjainkban is Budapest, és annak vonzáskörzetében található konyha, fürdőszoba és lakás felszerelési termékeket kínáló piaci szereplőinek táborában.

 

Vállalatunk a kizárólagos üzemeltetője a Vasedény név alatt működő kiskereskedelmi bolthálózatnak. Jelenleg 7 darab budapesti kereskedelmi egységben, és jelen webáruházban folytatunk kereskedelmi tevékenységet. Vállalatunk konyha, fürdőszoba, és lakás-felszerelési  termékek forgalmazására szakosodott. Említett szakterületeken kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és úgy gondoljuk, hogy ez a szaktudás elengedhetetlen napjainkban az eredményes vállalkozások üzemeltetésében. Webáruházunkon keresztül az online vásárláson túl, bolthálózatunkkal kapcsolatos hasznos napi információkhoz juthat a későbbiekben.

 

Céljaink:

Magas színvonalon, kiváló minőségű és minden esetben ár-érték arányos konyha, fürdőszoba, és lakás-felszerelési  termékek forgalmazása. Üzemeltetni az ország egyik legszínvonalasabb kiemelkedően magas esztétikai, és tartalmi értékekkel rendelkező webáruházát, ahol kényelmesen és kellemes környezetben vásárolhat mindenki. Internetes áruházunkban csak a fent említett témakörökbe illő termékeket kívánjuk forgalmazni, így nyújtva mindenben a lehető legjobbat régi és új vásárlóinknak.

 

Vasedény webáruház:  (Egy„modern” vegyesiparcikk webáruház születése)

Konyhafelszerelési cikkek forgalmazására szakosodott tradicionális vállalatként létfontosságú döntés volt, hogy a kereskedelmi piac átalakulását követve létrehozzuk webáruházunkat. Az elmúlt 5-6 évben, alapjaiban változott meg a hazai kiskereskedelem. Korántsem ugyanazok a vásárlói igények és szokások, mint évekkel ezelőtt. A fogyasztók sokkal jobban meggondolják, hogy mit, mennyiért, hogyan, és hol vásárolnak meg. A jelentősebb kiadások előtt, például egy háztartási nagygép megvásárlását megelőzően körültekintően tájékozódnak a megvásárolni kívánt termék lehetőségekről. A legfőbb tájékozódási felület pedig az internet. Kényelmesen, célirányosan, részletes információkhoz juthatunk az internet adta lehetőségek végett. Napjainkban egyre kevesebb időnk, és energiánk van a szükségleti, és napi cikkek beszerzésére, ezért automatikusan keressük a gyors és kényelmes megoldásokat ezen feladatok elvégzésére. Ezen piaci trendek átalakulását ismerve, a vásárlóink megváltozott igényeinek kielégítésének céljaként létrehoztuk a vasedény webáruházat. A webáruház létrehozását alapos, egy évig tartó tervezési és kivitelezési időszak előzte meg, hogy internetes áruházunk mindenben megfeleljen a kor elvárásainak. Az online áruházunk elkészítésénél alap célunk volt, hogy a konyhafelszerelési témában a legnagyobb cégek között tartsanak minket számon, a vásárlóink egyszerűen vásárolhassanak, mindig naprakész információkat, és készlet adatokat találjanak a keresett termékekről. Kedvező árakon kínáljuk termékeinket, és nem utolsó sorban gyorsan, olcsó kiszállítással, (bizonyos esetekben ingyen) juttassuk el a megvásárolt terméket, termékeket a vásárlókhoz. A vasedény webáruház létrehozásában a hazai internetes kereskedelem szakértőivel dolgoztunk, és a mai napig dolgozunk együtt. Reméljük, hogy gondos tervezői munkánk meghozza gyümölcsét, és számtalan elégedett vásárlót szolgálhatunk ki napjainkban és a jövőben is, mind a hagyományos kiskereskedelmi egységeinkben, mind a webáruházunkban. 

 

Tisztelettel:

BestOn-Otthon Kft 

Falticska Zsolt

Ügyvezető