Üdvözli a Vasedény!

Itt a pünkösd, hogyan ünnepeljük?

A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep. Ekkora a Szentlélek kiáradását ünnepeljük. A kiáradás a Szentlélek az Atya és a Fiú kölcsönös szeretetének végpontja, áradása. Olvassa el a népszokásokat is!

Read More
Tovább olvasom
Közeledik a gyereknap. Ön tudja?

Szemünk fénye, drágaságaink, gyermekeink. Gondoljunk hát most rájuk ebben a bejegyzésben. Ünnepeljük kicsit őket is, hiszen megérdemlik. Hoztunk némi történtelmet és pár ötletet is minden szülőnek!

Read More
Tovább olvasom
Melyik gyümölcsöt együk előbb?

Itt a május, napsütés, melegedik az idő, egyre több friss gyümölcsöt ehetünk már. Érik az eper, lassan a málna, a cseresznye is.  Bejegyzésünkben mesélünk kicsit a gyümölcsökről, adunk néhány tippet is!

Read More
Tovább olvasom
Anyák napja, mert anya csak egy van

Közeleg az év egyik legmeghittebb napja. Édesanyaink nélkül mi sem lehetnénk, gondoljunk hát rájuk, kedveskedjünk nekik és ha tehetjük, ne csak május első vasárnapján, hanem az év további 364 napján is.

Read More
Tovább olvasom
Közeleg a húsvét. Ön is várja?

Bizonyára Ön is tudja, hogy közeledik a húsvét. Tavaszi apróságok a polcokon, színes, vidám dekorációk mindenütt. Nem tudja, pontosan melyik napra esik Húsvét? Nem biztos a történetében? Tartson velünk! 

Read More
Tovább olvasom
Itt a tavasz, jön a húsvét? Legyen rend!

Bizonyára mindenkinek ismerős a takarítás fogalma, hiszen ez otthonunk rendben tartásához elengedhetetlen. Közeleg a húsvét, Ön is nekilátna a munkának? Tartson velünk, hoztunk néhány praktikát!

Read More
Tovább olvasom
Torkoskodjunk együtt csütörtök alkalmából!

Bizonyára Ön is hallott már a torkos csütörtök kifejezésről. Nem tudja pontosan, mi a hagyomány ilyenkor és a pontos dátummal sincs tisztában? Segítünk rendet tenni a napok káoszában!

Read More
Tovább olvasom
A gyengébbik nem napja – Ne felejtse el!

Március nyolcadikán Zoltánok mellett a nőket is ünnepeljük. Sokan kérdezik, mit vegyenek ajándékba? Honnan ered? Elmesélnénk a történetét és ajánlanánk néhány ajándékot a hölgyeknek!

Read More
Tovább olvasom
Ön ismeri a februári jeles napokat?

 

Eljött a február is, túl vagyunk a tél leghosszabb napján, elindultunk a tavasz felé. Ez a hónapunk sok sok érdekes szokást, mondást, ünnepet rejteget. Tartson velük, elkalauzoljuk Önt is! 

Read More
Tovább olvasom
Jamie Oliver hozzánk is megérkezett!

 

Biztosan Ön is hallotta már Jamie Oliver nevét, olvassa el új bejegyzésünket, mely erről a híres sztárszakácsról és munkásságáról szól. Termékei már nálunk is elérhetőek!

Read More
Tovább olvasom
Emelkedő irány beállítása

1 - 10 termék, Összesen:26

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3