Üdvözli a Vasedény!

Irány a kert!

A jó idő beköszöntével, a kertben is elkezdődnek a tavaszi munkálatok. A szabadidős tevékenységünknek, pihenésünknek egyik legfontosabb helyszíne lehet, ha úgy van kialakítva, hogy valóban kellemesen érezzük magunkat benne ...

Read More
Tovább olvasom
Tegyünk többet az egészségünkért!

Hogyan védje meg magát és családját a mikroműanyagtól? A rossz hír az, hogy lehetetlen elkerülni, hogy az ételeibe bekerüljön. Arról viszont tud gondoskodni, hogy a vizébe, az italaiba ne kerülhessen mikroműanyag..

Read More
Tovább olvasom
Húsvétra hangolódva

Ahogy beköszönt a tavasz, vele együtt érkezik az egyik legmeghatározóbb ünnepünk, a Húsvét. Ez az ünnep nemcsak a keresztény vallás fontos jele, hanem kulturális örökségünk és hagyományaink megtestesítője is. A húsvét elnevezés a böjti időszak végére utal, mert ekkor lehet újra húst enni. 

Read More
Tovább olvasom
Öntöttvas edény a konyhánkban

Az öntöttvas edények számos előnnyel és kitűnő tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt kiemelten népszerű használati tárgyaknak számítanak a konyhákban.Nézzük meg mik is ezek:

Read More
Tovább olvasom
Egy fedővel is sokat tehetünk ételeink zamatosságáért

Minden konyha alapvető eleme, mely sok esetben mégsem kapja meg a megfelelő figyelmet: az a fedő. Ez a jelentéktelennek tűnő, ám valójában annál fontosabb eszköz hozzájárul ahhoz, hogy az ételkészítés folyamata a lehető legoptimálisabb legyen. Vegyük sorra, miért is érdemes méltányolni a fedőt a konyhában.

Read More
Tovább olvasom
Daráló és aprító mustra: segítség a konyhában

A konyhai aprítók és darálók nagymértékben forradalmasították a konyhai tevékenységeket, és elengedhetetlen eszközökké váltak a modern háztartásokban.

Read More
Tovább olvasom
Nincs ötleted Szilveszterre? Segítünk!

A szilveszter a Gergely-naptár szerinti naptári év utolsó napja, Újév előestéje, a karácsonyi időszak hetedik napja. Sok országban családi összejövetelekkel, evéssel-ivással, különféle rendezvényekkel és tűzijátékokkal ünneplik...

Read More
Tovább olvasom
Készüljünk együtt az ünnepekre!

Közlegnek az ünnepek! Ilyenkor a legtöbb helyen készül néhány  finom sütemény, bejgli, mézeskalács.... Ehez a sok finomsághoz hoztunk könnyen elkészíthető recepteket, melyet akár a családdal együtt is el lehet készíteni a gyerekek nagy örömére!

Read More
Tovább olvasom
Közeleg a Black Friday a Vasedénynél! Te is készülsz már?

Idén 2023-ban, mint minden évben a Vasedénynél egész hétvégén 11.24-26.-ig tart az akció, úgyhogy kapd elő a naptárad, és írd bele, le ne maradj a szuper kedvezményekről!

Read More
Tovább olvasom
Új! Újság! Újdonság! Több száz új termék raktárunkban!!


Eltörött a tányér? Tönkrementek a régi edények? Gyarapodott a család? ,- vagy csak megújul a konyha? Nem probléma, a Vasedény megoldja! Új tányér, és új lábos minden van itt, világos...

Read More
Tovább olvasom
Emelkedő irány beállítása

1 - 10 termék, Összesen:58

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5