Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Fontos információ! Személyes átvétellel rendelt termékek árukiadása 2020.03.17-től! 2020.03.17-től Személyes átvétellel rendelt termékeket, ügyfélszolgálati pontunkon (1211 Budapest, Kossuth L. U. 70.) az alábbiaknak megfelelően tudjuk kiadni! Hétfőtől-Péntekig 9.00-15.00.-között. Megértésüket köszönjük! Kellemes vásárlást kívánunk web áruházunkban! Tisztelettel: www.vasedeny.hu csapata.

Itt a tavasz, jön a húsvét? Legyen rend!

Bizonyára mindenkinek ismerős a takarítás fogalma, hiszen ez otthonunk rendben tartásához elengedhetetlen. Közeleg a húsvét, Ön is nekilátna a munkának? Tartson velünk, hoztunk néhány praktikát!

Read More
Tovább olvasom
Torkoskodjunk együtt csütörtök alkalmából!

Bizonyára Ön is hallott már a torkos csütörtök kifejezésről. Nem tudja pontosan, mi a hagyomány ilyenkor és a pontos dátummal sincs tisztában? Segítünk rendet tenni a napok káoszában!

Read More
Tovább olvasom
A gyengébbik nem napja – Ne felejtse el!

Március nyolcadikán Zoltánok mellett a nőket is ünnepeljük. Sokan kérdezik, mit vegyenek ajándékba? Honnan ered? Elmesélnénk a történetét és ajánlanánk néhány ajándékot a hölgyeknek!

Read More
Tovább olvasom
Ön ismeri a februári jeles napokat?

 

Eljött a február is, túl vagyunk a tél leghosszabb napján, elindultunk a tavasz felé. Ez a hónapunk sok sok érdekes szokást, mondást, ünnepet rejteget. Tartson velük, elkalauzoljuk Önt is! 

Read More
Tovább olvasom
Jamie Oliver hozzánk is megérkezett!

 

Biztosan Ön is hallotta már Jamie Oliver nevét, olvassa el új bejegyzésünket, mely erről a híres sztárszakácsról és munkásságáról szól. Termékei már nálunk is elérhetőek!

Read More
Tovább olvasom
Közeleg a Black Friday. Ön mit vesz?

Közeleg a híres Black Friday! Biztosan Ön is sokat hallott már róla, esetleg várja már, hogy idén milyen akciók lesznek majd. De tudja vajon, honnan ered az elnevezés? Összegyűjtöttünk pár érdekességet erről a napról!

Read More
Tovább olvasom
Tele van a konyhája? Esetleg sok az üres hely?

Összeszedtünk néhány konyhai apróságot, mely lehet megtalálható az Ön konyhájában is, esetleg szert tenne rá, hogy megkönnyítse mindennapjait. Sok termékről talán nem is tudja, mire való, pedig használatuk egyszerű és praktikus.

Read More
Tovább olvasom
Ánizs, bazsalikom, kurkuma?

Ahány háztartás, annyi szokás. Mindannyian máshogy fűszerezzük ételeinket. Ki pikánsabban, ki fűszeresebben. Hoztunk Önnek egy rövid fűszerkisokost, melyben összeszedtük a leggyakrabban használt fűszerek főbb tudnivalóit.

Read More
Tovább olvasom
Egy forró tea az őszi hűvösben

Egy jó tea szinte mindenkinek jól esik, persze ha megfelelően van elkészítve. Több fajta közül válogathatunk, de legyen szó feketéről vagy zöldről, biztosan megleljük a nekünk megfelelő ízvilágot! Tartson velünk, és megmutatjuk!

Read More
Tovább olvasom
Ugye Ön is gyakran eszik pizzát? Mi is!

Kinek ne esne jól egy friss, forró, ízletes szelet pizza? Összeszedtünk pár érdekességet erről a kerek csodáról, hátha meg tudjuk lepni kedves olvasóinkat.
Mi bizony többször is elcsodálkoztunk!

  

Read More
Tovább olvasom
Emelkedő irány beállítása

1 - 10 termék, Összesen:21

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3