Üdvözli a Vasedény!

Simax

Márkák - Simax

Simax

Magas minőségű, cseh üvegtermékek 200 év tapasztalatával! A Simax konyhai termékei minőségi alapanyagokból készülnek, széles kínálatának köszönhetően minden területet lefednek. Edények, sütőformák, fűszertartók, csészék és hőálló sütőedények a Simax kínálatában.
A Simax konyhai termékek elérhető áron a Vasedény webáruházában.

A Kavalier 180 éve a boroszilikát üveg vezető európai gyártója. Nagyon széles termékválasztékot kínálnak, amelyek kiterjednek a háztartási, ipari, laboratóriumi és műszaki üveg, csövek és ipari berendezések területére. A Kavalier a legtöbb termékét a Simax és a Kavalier márkanév alatt forgalmazza, azonban a termékek szállítását is ügyfeleink és márkáik nevében testre szabják.

Haladó és gazdaságilag stabil vállalat, napi több mint 220 tonna üveg olvasztókapacitással a világ legnagyobb boroszilikát üveggyártója.

Ügyfeleik hosszú évek óta értékelik kreativitásukat, magas színvonalú műszaki felszereltségüket, rugalmasságukat és kiváló ügyfélszolgálatukat. Munkatársaiknak köszönhetően képesek megfelelni partnereik egyre változatosabb és összetettebb igényeinek.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:31

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:31

Oldal:
  1. 1
  2. 2