Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Festa

Márkák - Festa

Ismerje meg a kiváló minőségű Festa szerszámokat, melyekkel öröm akár a kertészkedés is! Nincs is jobb kikapcsolódás, mint eltölteni egy kis időt a szabadban, csinosítani a kertet, aztán gyönyörködni a végeredményben. Ha pedig ehhez olyan eszközöket használ, amelyek segítik a munkában, akkor sokkal gyorsabban és eredményesebben végezhet a feladatokkal.

Legyen szó akár gyepápolásról, talajgondozásról, öntözésről, fafeldolgozásról, kültéri tisztításról, áruházunk kínálatában mindent olyan eszközt megtalálhat, amely a segítségére lesz. Indulhat a kertészkedés!

Nem a kertben tevékenykedne? Inkább barkácsolna? A Festa kínálata annyira széles, hogy a kertészeti termékek mellett különböző szerszámeszközöket is forgalmaznak. Mérőszalagokat, mérőeszközöket, burkolási eszközöket, de háztartási termékeket, szerszámokat is gyárt ez a kiváló, professzionális színvonalat nyújtó cég.