Üdvözli a Vasedény!

Laica

Márkák - Laica

Laica

A LAICA egy 1974-ben alapított, családi tulajdonban lévő vállalat, globális központja Észak-Olaszországban van. Szakértelme a vízszűrésre, az egészségmegőrzésre és a fogyasztási igények kielégítésére terjed ki.
A vállalat sikerének alapja, hogy elkötelezett a legmagasabb minőségű, biztonságos és stílusos termékeket illetően, melyek javíthatják a fogyasztók életminőségét. Maximális elkötelezettség a partnereik felé, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát, hogy így még kiválóbb, rugalmas szolgáltatásokat, megbízhatóságot és új lehetőségeket kínáljon.
Emellett szakértelemmel rendelkezik a K+F, a tervezés, a gyártás és a fejlett technológiájú termékek értékesítése terén, hiszen a LAICA teljesen elkötelezett a minőségért, a fenntarthatóságért és az emberi jogokért.

Több mint 20 éve a LAICA jelen van a vízszűrő piacon: nagy tapasztalattal és szakértelmet szerzett az idők során, lehetővé téve ezáltal, hogy vezető pozíciót szerezzen a folyamatosan növekvő piacon.
A számos hazai és nemzetközi szabadalmak megerősítették vezető pozícióját. A vállalat sikerének is köszönhető, hogy a termékcsaládok folyamatos bővülhetnek, melyek minősége a leghitelesebb nemzetközi intézetek által elvitathatatlanok, úgy mint az LGA, a TÜV, az NSF és mások. (Mind a termékek minőségét vizsgáló független intézmények.) Több százezer szűrő kancsót és több millió szűrőt szállítanak világszerte.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:44

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:44

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3