Üdvözli a Vasedény!

Emos

Márkák - Emos

A tisztán cseh tulajdonban lévő EMOS cég története 1991-ben Přerovban kezdődött. Az évek során modern kereskedelmi vállalattá fejlődött, amely mára négy külföldi ágazatból álló konszernné nőtte ki magát. Termékeivel jelen van gyakorlatilag minden háztartásban. Csak pillantson körbe, és láthatja, milyen sok EMOS termék van az otthonában. Minden nap több száz termék kezdi meg az utazást az ügyfeleink felé. Sok közülük napjainkban egészen banálisnak számít, mégis számos mindennapi tevékenység aligha képzelhető el nélkülük. Egyszerűbbé teszik az életet.

A 100%-ban cseh tulajdonú vállalat története 1991-ben kezdődött Csehországban. Azóta egy modern vállalatcsoporttá nőtte ki magát, amely az Emos spol. s.r.o. anyavállalatot valamint a szlovákiai, szlovéniai, magyarországi és lengyelországi leányvállalatokat foglalja magában. Együttes erővel szállítanak kiváló minőségű, megfizethető árut 23 európai országba, ezzel kielégítve körülbelül 412 millió vásárló igényét.

2017 volt az EMOS holding cég megalapításának éve. Az anyavállalat az EMOS CZ group a.s., amely 100%-os részvényese az EMOS spol. s r.o., az EMOS property, az EMOS SK, az EMOS PL, az EMOS HU és az EMOS SI vállalatoknak. A holding cég létrehozásával lehetővé vált az üzletpolitika hatékonyabb irányítása a teljes konszernen belül, a logisztikai folyamatok központosítása, az egységesített központi beszerzésekből eredő szinergikus hatások kihasználása, továbbá jobban kihasználható az EMOS csoport tőkeereje és gazdasági potenciálja.