Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Barbecook

Márkák - Barbecook

Tudta, hogy a Barbecook nem csupán grillmárka? A partnered a jó idők megteremtésében. Az első vázlattól a végső részletekig a Barbecook olyan termékeket készít, amelyek segítenek megünnepelni az élet minden pillanatát. Legyen tél vagy nyár, a városban vagy a vidéken, baráti társasággal, családdal vagy házaspárként, a Barbecook a belga grillmárka, amely összehozza az embereket.

A tűz és a grillezés iránti szenvedélyüknek köszönhetően meggyőződésük, hogy az eddigi legjobb barbecook élményt tudjuk nyújtani Önnek. Az első Barbecook grillt 1985-ben hozták piacra. Azóta a Barbecooknak csak egy küldetése volt; befektetni az innovációba, és a grillezést élvezetesebbé, kényelmesebbé és könnyebbé tenni. Igyekszik a cég esztétikus és felhasználóbarát megoldásokat találni, minden válaszra és életszakaszra különböző válaszokkal.

Széles körű barbecue-palettájuk szén-, gáz-, elektromos és menet közbeni grilleket tartalmaz, de plánhát, dohányosok, tűzrakóhelyek és a grill kiegészítők széles választékát is.

A Barbecook óda az élet szép dolgaihoz, az együttléthez, a hosszú, élvezetes vacsorákhoz és mindenekelőtt az ellenállhatatlan grillkészítmények hatalmas sokféleségéhez.

 Barbecook, a móka íze!

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 Termék