Üdvözli a Vasedény!

Vásárlás egyszerűen

Nálunk már az első vásárlás is egyszerű, 5 lépés, ráadásul nincs szükség regisztrációra.

 

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket.

2. Tegye a kosarába a kiválasztott cikket.

3. Nyomja meg a Pénztár gombot.

4. Adja meg a kért adatokat.

5. Vegye át a rendelését az átvételi módok valamelyikén.

 

INFO VONAL: 06-70-773-3120  
RENDELÉSEK: 06-70-949-7789

Tájékoztatjuk Tisztelt vásárlóinkat, hogy online (www.vasedeny.hu, és www.beston.hu) áruházunk fogyasztói árai eltérőek lehetnek a hagyományos értelemben vett fizikális kiskereskedelmi egységeink fogyasztói árainál. Fizikális kiskereskedelmi egységeinkben a fogyasztói áraink minden esetben egyformák, továbbá (www.vasedeny.hu, és www.beston.hu) webáruházunkban feltüntetett termékek választéka fizikális üzleteink esetében eltérő lehet. Amennyiben webáruházunkban feltüntetett terméket kíván megvásárolni valamely fizikális üzletünkben, úgy kérjük előzetesen tájékozódjon a kiválasztott üzletünk telefonos elérhetőségén. 

 

Egyéb információ kérés, érdeklődés esetén kérjük, keressék a fentebb feltüntetett információs vonalunkat.

 

 

HOGYAN HASZNÁLJA?

 

Regisztráció:

Ha a későbbiek folyamán Regisztrálni szeretne, azt bármikor megteheti webáruházunk Regisztráció menüpontja alatt. Regisztrációval kapcsolatban bővebb információt a Fiókom / Regisztráció menüpont alatt talál.

 

Termékek keresése:

Hogy könnyen kereshesse meg a megvásárolni kívánt terméket különböző kategóriákba rendeztük azokat. Kategória rendszerünket oldal felső részében talál meg. A főkategória kiválasztása után (pl: Konyhafelszerelés) ,kiválaszthatja a kategóriában lévő alkategóriát. Ha még  tovább kívánja szűkíteni a termékalternatívák listáját, lépjen be az újabb ablakban lenyíló alkategóriába. Természetesen Mind a fő, és mind az alkategóriákba közvetlenül is beléphet, ha azokra rákattint. A kategóriába belépve listázódnak ki a kategóriába tartózó termékkártyák. A termékkártyákon találja a termékhez tartozó alap információkat, képet, árat. Ha rákattint a kiválasztott termékkártyára, vagy azon található megnevezésére vagy leírására, akkor jelenik meg a termékkel kapcsolatos összes információ. Ebben az ablakban részletes leírást, képeket, videókat, és további lényeges információkat talál a kiválasztott termékről.

Amennyiben nem a fenti módon kíván keresni, lehetősége van az oldal jobb felső részén a keresőmezőbe beírni a termék nevét vagy cikkszámát, márkáját akár teljes egészében, vagy akár részletében is. A keresőfunkció az oldalunkon található szavak szerint keres, de a termékleírásokba is belelát.

 

Kosár:

Amennyiben a kiválasztott termék elnyerte tetszését, azt bármikor a kosarába teheti, ha termék melletti kosár gombra rákattint. Abban az esetben, ha az alap mennyiséget (alap esetben 1 db-ot) szeretné módosítani, azt a kosár gomb mellett jobbra található kockába kattintva mechanikusan átírva teheti meg. Ezt követően megkérdezi rendszerünk, hogy folytatni kívánjuk e a vásárlást, vagy a kosarunkat kívánjuk megtekinteni. Vásárlásunk folyamán bármikor megnyithatjuk a kosarunkat, ha az oldal tetején lévő kosár ikonra kattintunk. A kosár oldalon bármikor átnézheti rendelését, mennyiséget módosíthat. Ha a kosár tartalmát megfelelőnek találja a tovább a pénztárhoz ikonra kattintva folytathatja vásárlását.

 

Pénztár:

Nálunk Egyszerű a vásárlás!

Nem kell több oldalon történő regisztráción, adat egyeztetésen átesnie.

Egylépcsős fizetési rendszer!

Tovább a pénztár ikonra kattintva lép be a pénztár oldalra. Itt egy oldalon adhatja meg adatait, szállítási, és a fizetési módot. Ha minden adatot kitöltött a rendelés elküldése gombra kattintva küldheti el a rendelését részünkre. További teendője nincs. A csomagban minden esetben kiküldjük az Ön által megadott adatokkal kiállított számlát, melyen tételesen szerepelnek a termékek, és a kiszállítási díj. Egy rendelésen belül számlát bontani nem tudunk! Ha egyedi kérése van a számla kiállításával kapcsolatban, keresse vevőszolgálati munkatársunkat az oldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén. Megrendelését  rendszerünk rendelési számmal látja el, és egy automatikus visszaigazolást küld e-mail formájában. A pénztár menüben választhatja ki a kívánt szállítási módot, melynek részletes leírását áruházunk kezdő oldalának alján (szállítási feltételek) talál. Szintén a pénztár menüben választhatja ki a kívánt fizetési módot, melynek részletes leírását szintén áruházunk kezdő oldalának alján (fizetési feltételek) talál.

 

Hírlevél:

Hírlevelünkre bármikor feliratkozhat. Hírlevélre való feliratkozás lehetőségét weboldalunk ball oldalsó részén találja. A feliratkozást követően Ön könnyen értesülhet kihagyhatatlan ajánlatainkról, új termékek érkezéséről illetve az aktuális akcióinkról. A hírlevélre való feliratkozáshoz el kell fogadja adatkezelési szabályzatunkat, melynek részletes leírását weboldalunk alján (adatkezelési szabályzat) résznél találja meg.

 

Kritikák, vélemények:

Önnek lehetősége van a termékkártya megnyitását követően termékeinket értékelni, és véleményezni. Az esetleges kritikákat előzetes moderációt követően töltjük fel a termékhez. A nem témához, termékhez illő, vagy jó ízlést sértő kommentárokat, bejegyzéseket kénytelenek vagyunk törölni.

 

Ügyfélszolgálat:

Kérdése, kérése van? SEGÍTÜNK!

Info vonal: 06-70-773-3120 
Rendelések: 06-70-949-7789

e-mail.: info@vasedeny.hu