Üdvözli a Vasedény!

Gimi

Márkák - Gimi

Gimi

35 éve a kényelmesebb élet szolgálatában. A Gimi vállalat missziójának tekinti a mindennapi élet egyszerűbbé és élvezetesebbé tételét. Az olasz cég a világ több mint 60 országába exportálja háztartási termékeit, széles termékskálájának, innovációjának és az igényes dizájnnak köszönhetően.

Melletted 1970 óta, folyamatosan naprakészen tartva a családok változó szokásait és igényeit, akikkel az évek során erős bizalmi kapcsolatot alakított ki. A Gimi mindig olyan termékek széles választékát kínálta, amelyek képesek egyszerűsíteni a mindennapi munkákat, mint például a ruhaneműk teregetése és vasalása, az élelmiszerboltokban vásárlás és a ház rendben tartása. A cég számos eredeti megoldást kínál a funkcionalitás és a dizájn tekintetében, amelyet garantál a teljes odafigyelés a minőségre, a hatékony olasz gyártás és az idő múlásával megingathatatlan szenvedély.

A Gimi folyamatosan kutat az eredeti, hatékony és eredményes megoldások után, képesek lépést tartani az új szokásokkal és életmóddal, és mindig a fejlett technológiát és az avantgárd gyártási rendszereket alkalmazzák. A Gimi gondosan kiválasztja nyersanyagait és ellenőrzött módon állítja elő termékeit, pontos és korszerű ellenőrző rendszerek alkalmazásával a magas gyártási előírások mindenkori teljesítése érdekében.