Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Soehnle

Márkák - Soehnle

Soehnle

A Leifheit vállalat 2001-ben bővült a Soehnle termékcsoporttal. A Leifheit Ag. a Soehnle termékekkel - konyha és személymérlegek – a márkapiac területén egyike a vezető és háztartási termékeket kínáló európai vállalatoknak. Az ismert márka érdemes a kiváló és innovatív termékek címére az irányt adó design-nal.

„Minőség és teljesítmény – pontosan ez illik hozzám”

Minőség, tapasztalat és kompetencia a piacon: ezek az alapok, melyek a Soehnle márkát 140 év óta világszerte ismertté teszik. Ezzel a tradícióval a háttérben, a mai felkészültséggel, hozzáértéssel és az előre tekintéssel a Soehnle mindig a döntő lépést teszi meg.

A Soehnle személyi mérlegeket, konyhai mérlegeket gyárt. A maximális mérési pontosságnak és a csúcsminőségnek köszönhetően a Soehnle személyi mérlegei és konyhai mérlegei ideális támogatást nyújtanak a tudatos életmódhoz. Továbbá légtisztító berendezéseket, és egyéb egészségmegőrzést segítő termékeket is gyárt a cég.