Üdvözli a Vasedény!

Hascevher

Márkák - Hascevher

A Hascevher Metal 1993-ban jött létre Kahramanmaraş kisipari együttműködésében, 100% helyi pénzeszközzel, és jelenleg Törökország legnagyobb rozsdamentes acél konyhai edénygyártója.

A Hascevher Metal 5 kontinensre, 87 országba exportál. Értékesítés folyik Törökország mind a 81 városában, és hatalmas névvé vált a naponta 50 000 rozsdamentes acél edény és 20 000 alumínium konyhai eszköz gyártásával.

A Hascevher Metal-nak sokféle terméke van, több mint 2000 darab: rozsdamentes acél, kerámia és gránit, edények, serpenyők, teáskannák, kávéfőzők, tészták, és HORECA sorozat a szállodák, éttermek és kávézók számára. A Hascevher termékek minden típusú főzőlaphoz kaphatók, indukció, gáz, kerámia főzőlapra optimalizálva. Kevesebb vízzel és kevesebb olajjal főzhet, így elkerüli a vitamin, az ásványi anyag és az ízek elvesztését.

A Hascevher, az Arian és a Home Perfect márkákat több mint 30 országban szabadalmaztatták, mint a madridi jegyzőkönyvet, és LFGB tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy biztosítani kell az élelmiszerek. A Hascevher, az Arian és a Home Perfect márkák németországi TUV tanúsítvánnyal és Törökországból származó TSE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Hascevher Metal saját grafikus munkatársaival a legújabb divat és trendek szerint gyártja a konyhai eszközöket. A Hascevher Metal ergonomikus, praktikus és modern dizájnnal dolgozik. A „Főzés szeretettel” és „A kiváló minőségű és alacsonyabb ár” céllal Hascevher a világ minden részén érdekelt és Törökországban szektorának ragyogó csillagává vált.Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

14 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

14 Termék