Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

SanMiguel

Márkák - SanMiguel

SanMiguel

A SanMiguel termékek széles skáláját kínálja mind a formák, mind a színek terén. A SanMiguel 100%-ban újrahasznosított üveget használ termékei gyártása során. Dekorálja házát különleges üvegtermékekkel, miközben óvja környezetét! A SanMiguel termékek megtalálhatóak a konyhában, a nappaliban és a fürdőszobában is. Vázák, bögrék, tálak, edények és gyertyatartók közül válogathatunk.

Az ember életében nagyon fontos az otthon szépsége, minősége, hiszen a napunk egy nagy részét ott töltjük. Fontos, hogy a környezet rendezett, szép, nyugodtságot árasztó legyen. Ennek érdekében sokat tehetünk. Ilyen például egy tudatos vásárlás, amely során praktikus, letisztult termékeket szerzünk be, melyek megkönnyítik mindennapjainkat. Rengeteg ilyen termék található a SanMiguel kínálatában.

Legyen szó egy praktikus konyháról, ahol öröm a főzés, vagy egy szépen berendezett ebédlőről, ahol szívesen étkezik az ember, a végeredmény ugyan az: fontos, hogy jól érezzük magunkat a környezetünkben. Olyan termékeket vásároljuk, amik esztétikailag illenek otthonunkba, és hasznosnak érezzük őket. Ezáltal nagyobb kedvvel végzünk dolgokat, jobb lesz a hangulatunk. 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

3 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

3 Termék