Üdvözli a Vasedény!

Kedves Vásárlóink!

 

Boltjaink és Webáruházunk december hónapban hosszított és vasárnapi nyitvatartással várja kedves vásárlóinkat!

Az aktuális nyitvatartásért kattintson IDE !

 

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelések miatt telefonvonalunk terheltebb a szokásosnál, ezért kérjük elsősorban emailen vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Minden levélre válaszolunk!

 

Köszönettel: Vasedény csapata

Perfect Home

Márkák - Perfect Home

Perfect home

A Perfect Home brand kiépítése 1996-ban kezdődött, elsősorban lakás-,  konyhai-, szabadidős-, háztartási eszközök valamint kerti sütés-főzés termékkategóriákban.

Mára a Perfect Home márka fiatal, lendületes csapatának köszönhetően már az egész Európai Unióban ismertté vált, elsősorban a kedvező árfekvésű termékskálája miatt.
Folyamatosan megújuló termékválasztékuk mindig a kor legkorszerűbb technológiáját felhasználva, naprakész divatot, lakáskultúra fejlődését, és a piac állandóan változó igényeit követve kerül forgalmazásra. A rendkívül széles termékpalettának köszönhetően az ismertség mellett nagy népszerűségnek is örvend ez a márka minden korosztályt tekintve.

Mivel az emberek életében az otthon nagy jelentőséggel bír, ezért a cég legfőbb célja, hogy kényelmessé, praktikussá, széppé, egyszerűbbé tegye a mindennapokat. 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:872

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:872

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5