Kedves Vásárlóink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy web áruházunk csomag átvevő pontja
11.23. és 11.30.-án szombaton 9:00-16:00.-ig nyitva tart!
A személyes átvétellel rendelt termékek ezen idő alatt is átvehetőek.
Web áruház csapata
Webáruházunk akciós termékei
Jelenlegi szűrők:
- Elem elávolítása Márka: Laica
Szűkítse találatait
-
Normál ár: 22 990 Ft
Kedvezményes ár: 20 690 Ft
Egészséges ételek otthonról...A növekvő „házi tészta – tudom mi van benne” igényekre kínál megoldást a LAICA „Tradizone Italiana ” tésztagép családja.
- Anyaga: rozsdamentes acél, alumínium görgőkkel
- Az alap készülékkel háromféle tésztát lehet elkészíteni: lasagne tésztalap, fettuccine (6 mm), tagliatelle (2 mm)
- Plusz vágófejjel még sok más olasz tésztafajta elkészíthető
- Minimum és maximum tésztanyújtó hengernyílás: 0.3 - 3 mm
- Maximum tésztalap szélesség: 150 mm
- 5 tészta nyújtó: 7 pozícióban állítható
- Mérete: 20*20*15cmA Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 22 990 Ft
Kedvezményes ár: 20 690 Ft
+Természetes módon, hosszabb időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, minőségromlás nélkül?
A vákuumcsomagolás kevésbé ismert módszer, de talán a leghatékonyabb eljárás az ilyen jellegű "problémák" megoldására. Ez a modern élelmiszer-csomagoló - amikor elkezded használni - kiszorítja a zsákba található levegőt és egy tartályban helyezi el majd tömíti a zsákot.
A vákuumcsomagolás mára már a modern tartósítási technológia egyik legkiemelkedőbb megoldása, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási zacskót/fóliát légmentessé teszi, majd hermetikusan lezárja. A vákuumcsomagolóval megfelelően vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Ahhoz, hogy folyadékot tudj vákuumosan becsomagolni, előzőleg le kell a folyadékot fagyasztani. A folyadékot tedd megfelelő tárolóba, majd a mélyhűtőbe 12-18 órára, majd vedd ki, és tedd be egy zacskóba.
Lezáró funkció:
Ezzel a készülékkel úgyis le tudsz zárni egy zacskót, hogy előzőleg nem szívtad ki belőle a levegőt.Hogyan és miért érdemes vákuumfóliázni az ételeidet?
Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
A romlást elősegítő egyik fő ok a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételeid tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a emiatt az étel fogyaszthatatlanná válik. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeidnek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).
Vákuumcsomagolás esetében az élelmiszer – gáz át nem eresztő speciális vákuumcsomagolásra kifejlesztet - csomagolóba kerül. A csomagolóeszközben légritkított teret hoz létre. A légtelenített csomagoló zacskót a vákuumszívó hatás az élelmiszerre zsugorítja, majd a speciális zacskót légmentesen lezárja. Így a tárolás során, az esetleges gázdiffúzió ellenére sem következik be a vákuumfólia lazulása.
A gyakorlatban vákuumcsomagolás során a levegő nyomása 0,1 bar alá csökken a csomagolóban, ami elegendő ahhoz, hogy az aerob mikroorganizmusok tevékenysége megfelelő mértékben lelassuljon, ugyanakkor az alacsony oxigéntartalom mellett az oxidációs jelenségek is mérséklődnek.Fontos, hogy a vákuumcsomagolt ételt betedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe, mivel a friss termékben található nedvesség is elegendő életteret nyújt a mikroorganizmusok kifejlődéséhez, még légmentes környezetben is.
Lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
Ezen felül, ha a hűtőszekrényben tárolt vákuumcsomagolt élelmiszereidet (+1/+5°C) kiválóan tudod használni az ételek előre elkészítéséhez. A hozzávalókat előre be tudod csomagolni, és a hűtőbe helyezni, majd amikor időd engedi, azokat bármikor fel tudod használni.
A vákuumcsomagolás alkalmazható olyan termékek esetében is, amelyek szobahőmérsékleten elvesztik jellegzetességüket (kávé), illetve eltűnik frissességük és illatuk (sütemények, kenyerek, stb.).
Tulajdonképpen az összes élelmiszer esetében előnyös ez a fajta csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteség gátolja, így megóvja az ételedet a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.- Teljesítménye: 9 L/perc
További információk
- Kompakt mérete miatt kis hely igényű, így a kisebb konyhákba is tökéletes választás. Tárolható akár egy fiókban is.
- Funkciói: 100% automata, részleges vákuum funkció és csak hegesztés funkció.
- Használható vákuum dobozokkal is.
- Csendes működés, halkabb mint 80 dB.
- Maximális tasak szélesség: 30 cm.
- A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható.
- Méret: 39 x 6,7 x 8 cm
- Súly: 0,96 kg
- Vákuumot létrehozó max. negatív nyomás: 0,6 bar
- Táp ellátás: 220-240V - 85W
- A termék doboz tartalma: 1 db fóliahegesztő gép, 1 tekercs légcsatornás vákuumcsomagoló tömlő (25 x 600 cm), szívócső dobozok vákuumozásához, használati utasítás -
Normál ár: 10 790 Ft
Kedvezményes ár: 8 990 Ft
- Laica dupla vágófej 3mm spagetti + 45mm pappardelle
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 2 típusú 45 mm ill 3mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 10 790 Ft
Kedvezményes ár: 8 990 Ft
- Laica Ravioli készítő fej
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető ravioli készítő 30*30mm ravioli készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 7 490 Ft
Kedvezményes ár: 6 490 Ft
- Laica Simpla széles metélt vágófej 4mm
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 4 mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 7 490 Ft
Kedvezményes ár: 6 490 Ft
- Laica Simpla reginette metélt vágófej 12mm
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 12 mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 7 490 Ft
Kedvezményes ár: 6 490 Ft
- Varia tésztagéphez tartozó cserélhatő vágófej, mellyel 1mm-es cérnametélt készíthető
További információk
- Anyaga: rozsdamentes acél
- Egyszerű rögzítés
- Könnyű tisztítás -
Normál ár: 2 399 Ft
Kedvezményes ár: 1 999 Ft
- BPA mentes fólia, mely felhasználható az élelmiszerek vákuum csomagolására
További információk
- Különleges felületű antibakteriális fólia
- Extra erős fólia
- Oxigén mentes környezetet biztosít a benne lévő ételeknek, ezáltal sokáig eltarthatóak a hűtőben
- Tetszőleges méretű zacskó alakítható a tekercsekből
- A fólia belső felülete megakadályozza az élelmiszer elmozdulását a hegesztés folyamata során
- A külső felülete elleáll a víznek, gőznek, és bizonyos értékig a magas hőnek is
- Méret: 15x300cm
- 2db tekercs található egy csomagolásban
- Mosogatógépben mosható