Üdvözli a Vasedény!

Hírek

Húsvétra hangolódva

Ahogy beköszönt a tavasz, vele együtt érkezik az egyik legmeghatározóbb ünnepünk, a Húsvét. Ez az ünnep nemcsak a keresztény vallás fontos jele, hanem kulturális örökségünk és hagyományaink megtestesítője is. A húsvét elnevezés a böjti időszak végére utal, mert ekkor lehet újra húst enni. 

Read More
Tovább olvasom
Öntöttvas edény a konyhánkban

Az öntöttvas edények számos előnnyel és kitűnő tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt kiemelten népszerű használati tárgyaknak számítanak a konyhákban.Nézzük meg mik is ezek:

Read More
Tovább olvasom
Egy fedővel is sokat tehetünk ételeink zamatosságáért

Minden konyha alapvető eleme, mely sok esetben mégsem kapja meg a megfelelő figyelmet: az a fedő. Ez a jelentéktelennek tűnő, ám valójában annál fontosabb eszköz hozzájárul ahhoz, hogy az ételkészítés folyamata a lehető legoptimálisabb legyen. Vegyük sorra, miért is érdemes méltányolni a fedőt a konyhában.

Read More
Tovább olvasom
Daráló és aprító mustra: segítség a konyhában

A konyhai aprítók és darálók nagymértékben forradalmasították a konyhai tevékenységeket, és elengedhetetlen eszközökké váltak a modern háztartásokban.

Read More
Tovább olvasom
Nincs ötleted Szilveszterre? Segítünk!

A szilveszter a Gergely-naptár szerinti naptári év utolsó napja, Újév előestéje, a karácsonyi időszak hetedik napja. Sok országban családi összejövetelekkel, evéssel-ivással, különféle rendezvényekkel és tűzijátékokkal ünneplik...

Read More
Tovább olvasom
Készüljünk együtt az ünnepekre!

Közlegnek az ünnepek! Ilyenkor a legtöbb helyen készül néhány  finom sütemény, bejgli, mézeskalács.... Ehez a sok finomsághoz hoztunk könnyen elkészíthető recepteket, melyet akár a családdal együtt is el lehet készíteni a gyerekek nagy örömére!

Read More
Tovább olvasom
Közeleg a Black Friday a Vasedénynél! Te is készülsz már?

Idén 2023-ban, mint minden évben a Vasedénynél egész hétvégén 11.24-26.-ig tart az akció, úgyhogy kapd elő a naptárad, és írd bele, le ne maradj a szuper kedvezményekről!

Read More
Tovább olvasom
Új! Újság! Újdonság! Több száz új termék raktárunkban!!


Eltörött a tányér? Tönkrementek a régi edények? Gyarapodott a család? ,- vagy csak megújul a konyha? Nem probléma, a Vasedény megoldja! Új tányér, és új lábos minden van itt, világos...

Read More
Tovább olvasom
Konyhai rendszerezés: pár tipp az átláthatóbb konyháért!

A konyhai rendszerezés megkönnyíti a főzést, felgyorsítja, ráadásul esztétikusabbá is tehetjük vele környezetünket. Mutatunk pár praktikát, amivel könnyedén rendszerezhetjük a konyhai kellékeket!

Read More
Tovább olvasom
Őszi ételek, finomságok, TÖK jó receptek Halloweenre!


Köztudott, hogy az ősz a sütőtökös, káposztás, diós, almás finomságok szezonja! Nekünk a sütőtökös ételek ízlenek a legeslegjobban, és neked megvan már a kedvenc recepted?

Read More
Tovább olvasom
Emelkedő irány beállítása

1 - 10 termék, Összesen:57

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5