Üdvözli a Vasedény!

Simax

Márkák - Simax

Simax

Magas minőségű, cseh üvegtermékek 200 év tapasztalatával! A Simax konyhai termékei minőségi alapanyagokból készülnek, széles kínálatának köszönhetően minden területet lefednek. Edények, sütőformák, fűszertartók, csészék és hőálló sütőedények a Simax kínálatában.
A Simax konyhai termékek elérhető áron a Vasedény webáruházában.

A Kavalier 180 éve a boroszilikát üveg vezető európai gyártója. Nagyon széles termékválasztékot kínálnak, amelyek kiterjednek a háztartási, ipari, laboratóriumi és műszaki üveg, csövek és ipari berendezések területére. A Kavalier a legtöbb termékét a Simax és a Kavalier márkanév alatt forgalmazza, azonban a termékek szállítását is ügyfeleink és márkáik nevében testre szabják.

Haladó és gazdaságilag stabil vállalat, napi több mint 220 tonna üveg olvasztókapacitással a világ legnagyobb boroszilikát üveggyártója.

Ügyfeleik hosszú évek óta értékelik kreativitásukat, magas színvonalú műszaki felszereltségüket, rugalmasságukat és kiváló ügyfélszolgálatukat. Munkatársaiknak köszönhetően képesek megfelelni partnereik egyre változatosabb és összetettebb igényeinek.