Üdvözli a Vasedény!

Brabantia

Márkák - Brabantia

 

"Tudjuk, hogy sok ember nem szereti a házimunkát. De életünk akár 6 évét is azzal töltjük. És az idő túl értékes ahhoz, hogy pazaroljuk. Miért ne gazdagíthatná mindennapjait, megtanulhatná szeretni őket? tedd a napi rituáléidat menekülési terveddé, esélyt a kikapcsolódásra, a pillanat megélésére, kapcsolódásra vagy megszakításra”.

A Brabantia célja, hogy a szépen megtervezett termékkoncepciókkal kellemes életet segítsenek elő, remek ajándékokat készítsenek. A fenntarthatóság ígéretét teszik, jobb világot szeretnének a következő generációknak hagyni. Szeretnék, ha a vásárlók élveznék a termékeik használatát. A Brabantia az egész világot meghódította. Irodáik és termelő létesítményeik vannak Ausztriától az Egyesült Államokon át egészen Kínáig sok helyen, de a központjuk Hollandiában van, Brabant tartományban. 1919-ben Van Elderen dédapja gyártotta a első tejes dobozokat és korsókat. Az első pedálos kuka 1952-ben készült el, az ikonikus Patrice mintázat pedig 1969-ből származik. Most a negyedik generáció áll a családi vállalkozás élén, és a holland formatervezés világszerte milliók otthonában és szívében nyert helyet.

Folyamatos innováció és minőségközpontúság jellemzi működésüket. Missziójuk a kezdetektől: időtálló használati tárgyak létrehozása. Megbízhatóság a modern világban, ahol minden túl hamar elromlik, eltörik, kifárad vagy kimegy a divatból. Mindez a gyakorlatban: olyan háztartási eszközök előállítása, melyek akár 20 évig is megőrzik eredeti minőségüket. A garanciavállalás rendkívül szigorú, az iparágban szinte egyedülálló.  

Tulajdonságai:
Hegesztés-mentes kialakítás
Könnyen tisztítható, saválló acél test
10 év garancia!

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:91

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:91

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5