Üdvözli a Vasedény!

Leifheit

Márkák - Leifheit

Leifheit

A Leifheit márkát 1959-ben alapította Ingeborg és Günter Leifheit. Első termékeik szőnyegseprűk és felmosók voltak.

A Leifheit termékek tervezésekor és gyártásakor a legfontosabb szempont a minőség, a formatervezés és az esztétika, valamint olyan ötletes megoldások kidolgozása, melyek megkönnyítik a mindennapi házimunkát.

Európa egyik legnagyobb háztartási termék gyártójaként, 1984 óta részvénytársaságként működik, a Leifheit márkán kívül, a Soehnle mérlegeket, valamint a Dr. Oetker sütőformákat forgalmazza. A cég 1200 főt foglalkozató székhelye, Németországban, Nassau/Lahn-ban van.

Több, mint 60 éve tartozik Európa vezető háztartási eszköz kínálói sorába. Mottójuk a következő: „Mindig egy ötlettel jobban”.

A Leifheit márkát a legmagasabb minőségű és iránymutató dizájnú innovatív termékeink jellemzik. A háztartási eszközökön belül a takarításra, ruhaápolásra és a konyhai segédeszközökre fókuszálnak. Az otthon gyors egyszerű takarításához és csillogásához a fürdőszobák, padlók és ablakok számára olyan briliáns ötleteik vannak, mint szivacsok, tisztító szerek, kesztyűk, ablaktisztító készülékek és felmosók. 

A konyhában a habverők, salátacentrifugák, tároló dobozok, mérőedények, befőttes üvegek és sok további praktikus háztartási segédeszköz van a vásárló segítségére. Innovatív konyhai termékek segítenek az ételkészítésben, a zöldségek darabolásában, italok melegen tartásában és a rend kialakításában. Itt is a legmagasabb funkcionalitás és a mutatós dizájn áll előtérben.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:176

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:176

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5