Üdvözli a Vasedény!

Banquet

Márkák - Banquet

A BANQUET márka háztartási termékek, üvegáru, kerámia és porcelán termékek átfogó kínálatával jelentkezik.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatják az ételek és italok készítésére, tálalására, élelmiszerek és ételek tárolására szolgáló, átfogó háztartási termék kínálattal jelentkező BANQUET márkát. Kínálatuk több, mint 2000 terméket tartalmaz, miközben a BANQUET márka folyamatosan további új termékekkel bővíti a kínálatát, így az gyakorlatilag minden évben több, mint 500 új termékkel bővül.

A BANQUET márka hosszú távú tapasztalatokkal rendelkezik a termékek designja terén, megfelel a vásárlók minőséggel és funkcionalitással szemben támasztott elvárásainak, praktikus, és örömtelivé varázsolja a konyhai tevékenységeket. A BANQUET márka vásárlók körében elért népszerűségét jól mutatja, hogy Európában és azon kívül több mint 20 országban forgalmazza a termékeit, amelyeket ma elégedett vásárlók milliói használják.

A BANQUET márka hosszú távú célja folyamatosan bővíteni kedvező árú minőségi konyhai termékeinek kínálatát. Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb kerülhessenek vásárlóikhoz, folyamatosan bővítik az üzleti partnereikből álló forgalmazói hálózatot, és javítják a BANQUET termékek elérhetőségét.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:432

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:432

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5