Üdvözli a Vasedény!

Dr. Oetker

Márkák - Dr. Oetker

Dr. Oetker

A Dr. Oetker születése 1891-ig húzódik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben van, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker márkás árucikkei.

Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben. Magyaroszágon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker termékek. Ma közel  300-an dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben.

Több, mint 100 különböző termékkel képviseli magát a márka az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Superbrands díjat hétszer érdemelte ki a Dr. Oetker Magyarország.

Nem található termék a megadott feltételekkel.