Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Tisztelt Vásárlóink!

A 2020.07.01.-2020.07.15. időszak alatt, web áruházunkat érintő kereskedelmi rendszer fejlesztési okok miatt előfordulhat, hogy a beérkezett rendelések feldolgozási ideje a normál ügymenetnél eltérően hosszabb időt (4-5 nap) vehet igénybe.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Fiskars

Márkák - Fiskars

 Több, mint 360 év funkcionális formatervezés

A piacvezető Fiskars márka funkcionális, felhasználóbarát és tartós formatervezési megoldásokat kínál a háztartási és ház körüli kézi szerszámok terén. A Fiskars termékek a lehető legkönnyebb, ösztönös módon történő munkavégzést szolgálják, miközben a funkcionalitás sosem megy a minőség rovására.Az 1649-ben alapított Fiskars Finnország legrégebbi iparvállalata. A kezdetektől fogva szerszámokat, vágóeszközöket és kézi kovácsolású, acélból készült termékeket gyártanak.

Gyökereik a művészetek és a formatervezés központjának számító, idilli környezetben fekvő Fiskars faluig nyúlnak vissza, ahol a modern esztétika és a régi kézműves hagyományok találkoznak egymással.A Fiskars 1967-ben dobta piacra az első műanyag nyelű ollót, ami világszerte újdonságnak számított. Azóta a narancssárga ollókból több, mint 1 milliárd darabot értékesítettek világszerte. Ennek is köszönhető, hogy a Fiskars ma a világ első számú ollómárkája.