Üdvözli a Vasedény!

Panitalia

Márkák - Panitalia

Cristiani Giovanni hívta életre több, mint húsz éve azzal a céllal, hogy a friss és lehetőségekkel teli Közép-Kelet Európa országaiban létrejött piacokon a fürdőszobai és kerti termékek kereskedelmével foglalkozó erős és gyorsan fejlődő vállalkozás hálózatot hozzon létre. 

A földi élet alapeleme a víz. Életünket át- és átjárja, napjaink minden percében érintkezünk és találkozunk vele. Pihenésünket is szívesen töltjük a víz közelében. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az értékes vízzel tisztelettel és takarékosan bánjunk. Támogatunk és forgalmazunk ezért minden olyan technológiát, amely a környezettudatos vízfelhasználást helyezi előtérbe.

Az ipari felhasználástól a kertészkedésen át egészen a fürdőszobai felhasználásig igyekszünk minden olyan terméket forgalmazni, amely kiváló minőséget nyújt mindenkinek elérhető áron. Folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat annak érdekében, hogy mindenki megtalálja nem csak a szükséges kellékeket a mindennapi élethez, hanem a hobbiját is kiszolgálja (például borászati eszközök).

Minden háznál nagy becsben tartották a vizet és a kutakat, ahonnan azt nyerték. Ezért kifejlesztettük és gyártjuk a Roma, Vienna, Verona és Firenze kerti kútcsaládot, amely minden háztartás éke lehet. Különös öröm számunkra, hogy a hagyományt úgy tudjuk továbbítani a jövőbe, hogy esztétikai szépséget is kínáljunk mindenki számára.

Mottónk:

"A víz a természet hajtóereje"

Leonardo da Vinci

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:50

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:50

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4