Üdvözli a Vasedény!

Cremesso

Márkák - Cremesso

A teljes Cremesso kávéválaszték rendelkezik UTZ tanúsítvánnyal, a fenntartható kávétermelést igazoló, világszerte elfogadott tanúsítási program tanúsítványával. Az UTZ a felelősségtudatos és fenntartható kávétermelést támogatja. A program célja a kávétermesztők életkörülményeinek javítása a termesztési technikák és a gazdasági témákban szervezett oktatással. Ezáltal garantálható a kávészemek minősége, a stabil produktivitás és a kíméletes bánásmód a természetes forrásokkal. A Cremesso készülékei a használat után egy perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0.3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő nem csak védi a környezetet, hanem aktívan csökkenti az energiaköltségeket is.

A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel az igazi kávéházi élmény az otthona része lesz. Készítse el a legkülönbözőbb kávéspecialitásokat egy gombnyomással a saját konyhájában, amikor csak akarja.

A tökéletes Espresso legfontosabb feltétele, a magas nyomáson történő főzés. A Cremesso készülékei 19 Bar-os nyomáson préselik át a vizet a kapszulán, így keletkezik kávé tetején az Espressora jellemző a friss krémhab.

Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A cég központja a Basel melletti Birsenfeld(Svájc).

A Cremesso kapszulái természetes, lebomló polipropilén anyagból készülnek, és a háztartási szeméttel együtt üríthetőek.

Nem található termék a megadott feltételekkel.