Üdvözli a Vasedény!

Forrai

Márkák - Forrai

A FORRAIKER több mint húsz éves múltra tekint vissza. Az 1986-ban ügynökségként megalakult társaság kisebb-nagyobb átalakítások  - társasági forma változtatás után nyerte el mai formáját.

Fő termékei a háztartási felszerelési cikkek, ezen belül takarító- és tisztítóeszközök, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, háztartási műanyagáruk. Igényes, de az átlagfogyasztók számára is megfizethető áruféleségek sokaságát vonultatja fel.

A már megszokott termékek mellet megjelennek az innovatív újdonságok is, a mindenkori piaci igényekhez igazítva a termékkínálatot.

Az ember életében nagyon fontos az otthon szépsége, minősége, hiszen a napunk egy nagy részét ott töltjük. Fontos, hogy a környezet rendezett, szép, nyugodtságot árasztó legyen. Ennek érdekében sokat tehetünk. Ilyen például egy tudatos vásárlás, amely során praktikus, letisztult termékeket szerzünk be, melyek megkönnyítik mindennapjainkat. Rengeteg ilyen termék található a Forrai kínálatában.

Legyen szó egy praktikus konyháról, ahol öröm a főzés, vagy egy szépen berendezett ebédlőről, ahol szívesen étkezik az ember, a végeredmény ugyan az: fontos, hogy jól érezzük magunkat a környezetünkben. Olyan termékeket vásároljuk, amik esztétikailag illenek otthonunkba, és hasznosnak érezzük őket. Ezáltal nagyobb kedvvel végzünk dolgokat, jobb lesz a hangulatunk. 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:62

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:62

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4