Üdvözli a Vasedény!

Grundig

Márkák - Grundig

A Grundig egy szórakoztatóelektronikai eszköz gyártó cég, amelynek tulajdonosa az Arçelik A.Ş., a Koç Holding török ​​ fehéráru-gyártó. A cég háztartási készülékeket és testápolási termékeket készít.

Az eredetileg német szórakoztató elektronikai céget, a Grundig GmbH-t 1945-ben alapította Max Grundig, és végül Nürnbergben volt a központja. A 20. század következő évtizedeiben Európa egyik vezető rádió-, televízió-, felvevő- és egyéb elektronikai cikk gyártója lett. Az 1970-es években a Philips megkezdte a Grundig AG részvényeinek megszerzését, ami 1993-ban a teljes irányítást eredményezte. 1998-ban a Philips eladta a Grundig-ot. 2007-ben a Koç Holding megvásárolta a Grundig céget, és az Arcelik A. home háztartási készülékekkel foglalkozó leányvállalata alá helyezte a márkát. Koç egy tőzsdén jegyzett konglomerátum, több mint 80 000 alkalmazottal.

A Grundig központja a németországi Frankfurtban található. Világszerte a Grundig vállalat további 1600 embert foglalkoztat termelésben, kutatás-fejlesztésben és értékesítésben. A Grundig olyan termékeket tervez, amelyek célja a legmagasabb energiatakarékosság. A vállalat három termékcsoportra oszlik - szórakoztató elektronika, kis háztartási gépek és nagy háztartási gépek.

Nem található termék a megadott feltételekkel.