Kedves Vásárlóink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy web áruházunk csomag átvevő pontja
11.23. és 11.30.-án szombaton 9:00-16:00.-ig nyitva tart!
A személyes átvétellel rendelt termékek ezen idő alatt is átvehetőek.
Web áruház csapata
Szín szerint
Jelenlegi szűrők:
- Elem elávolítása Márka: Laica
Szűkítse találatait
-
Normál ár: 7 490 Ft
Kedvezményes ár: 6 490 Ft
- Laica Simpla széles metélt vágófej 4mm
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 4 mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 7 490 Ft
Kedvezményes ár: 6 490 Ft
- Laica Simpla reginette metélt vágófej 12mm
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 12 mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
7 590 Ft- biztonsági fedél - mosogatógépben tisztítható - bi-flux szűrőbetét - 150 liter vízszűrési kapacitás További információk
-
7 590 Ft
- Szépen illeszkedik a hűtőszekrény ajtajába
További információk
- Teljes kapacitás: 2.25 liter
- Mosogatógépben tisztítható kancsó, kivéve a tető -
Normál ár: 10 790 Ft
Kedvezményes ár: 8 990 Ft
- Laica dupla vágófej 3mm spagetti + 45mm pappardelle
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető vágófej 2 típusú 45 mm ill 3mm tészta készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
Normál ár: 10 790 Ft
Kedvezményes ár: 8 990 Ft
- Laica Ravioli készítő fej
- PM2000 tésztagéphez
- Cserélhető ravioli készítő 30*30mm ravioli készítéséhez.A Forgalmazó 2 év szavatosságot biztosít a gyártási hibából eredő, valamint a rendeltetés szerinti használat esetén történő meghibásáodásokra.
További információk -
12 890 Ft
- Teljes kapacitás: 2,25 liter
- Szűrt víz: 1,25 liter
- Mechanikus szűrő élettartam kijelző: beállítást követően emlékeztet a szűrőbetét csere dátumárat
- Quick fill" rendszer: feltöltés a fedél levétele nélkül
- Olasz design
- A gyönyörű, karcsú forma szépen illeszkedik a hűtőszekrény ajtajába.
- Biztonsági fedél, mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.
- Mosogatógépben tisztítható kancsó, kivéve a szűrőbetét!
- A csomag tartalma: 6 db bi-flux univerzális szűrőbetétet (összesen 180 napra, vagy 900 liter víz szűréséhez elegendő), 1 db Laica Steam Line mechanikus vízszűrő kancsó, 1 db használati utasítás.
- Hatékonyan csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket
- Lágyítja a csapvizet az által, hogy csökkenti a víz keménységét okozó ásványi anyagokat
További információk -
12 990 Ft
- Extra nagy méret: 254* 143*247 mm
További információk
- Teljes víz kapacitás: 3,7 liter
- Szűrt víz kapacitás: 2,2 liter
- Bi-flux szűrőbetét -
14 990 Ft
- A Laica víztisztító alapvető segítséget nyújt a konyhádban
További információk
- Sokkal ízletesebb ételeket és italokat készíthetsz.
- Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihatsz a szükséges ásványi anyagok megtartásával.
- Megkíméled magad a műanyag palackok cipelésétől, s közben hozzájárulsz egy környezettudatosabb életvitelhez is.
- Emellett elegendő napi tisztavíz-fogyasztással megóvhatod bőröd szépségét és egészségét.
- Szerkezeti felépítésének köszönhetően pedig bárhova magaddal viheted.
- A kancsóban található szűrőbetét lágyabbá teszi a vizet, így megvédheted konyhai kisgépeidet a vízkövesedéstől.
- 1 darab Bi-Flux szűrőbetéttel és 1 darab baktériumszűrővel
- A LAICA új Germ -STOP, Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a Bi-Flux fizikai,kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül.
- A LAICA bi-flux szűrő 30 naponta vagy 150 liter víz leszűrése után cserélendő.
- A LAICA Germ-STOP szűrő a csapvíz zavarossági szintjétől függően akár 12 hónapig, vagy 1000 liter víz szűréséig is használható.
- Teljes kapacitás: 3 L
- Szűrt víz: 2 L
- Pratikus Quick-fill rendszer: nem kell kinyitni a fedelet, hogy feltöltsd a kancsót
- Ajándéknak is kitűnő! -
Normál ár: 22 990 Ft
Kedvezményes ár: 20 690 Ft
+Természetes módon, hosszabb időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, minőségromlás nélkül?
A vákuumcsomagolás kevésbé ismert módszer, de talán a leghatékonyabb eljárás az ilyen jellegű "problémák" megoldására. Ez a modern élelmiszer-csomagoló - amikor elkezded használni - kiszorítja a zsákba található levegőt és egy tartályban helyezi el majd tömíti a zsákot.
A vákuumcsomagolás mára már a modern tartósítási technológia egyik legkiemelkedőbb megoldása, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási zacskót/fóliát légmentessé teszi, majd hermetikusan lezárja. A vákuumcsomagolóval megfelelően vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Ahhoz, hogy folyadékot tudj vákuumosan becsomagolni, előzőleg le kell a folyadékot fagyasztani. A folyadékot tedd megfelelő tárolóba, majd a mélyhűtőbe 12-18 órára, majd vedd ki, és tedd be egy zacskóba.
Lezáró funkció:
Ezzel a készülékkel úgyis le tudsz zárni egy zacskót, hogy előzőleg nem szívtad ki belőle a levegőt.Hogyan és miért érdemes vákuumfóliázni az ételeidet?
Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
A romlást elősegítő egyik fő ok a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételeid tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a emiatt az étel fogyaszthatatlanná válik. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeidnek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).
Vákuumcsomagolás esetében az élelmiszer – gáz át nem eresztő speciális vákuumcsomagolásra kifejlesztet - csomagolóba kerül. A csomagolóeszközben légritkított teret hoz létre. A légtelenített csomagoló zacskót a vákuumszívó hatás az élelmiszerre zsugorítja, majd a speciális zacskót légmentesen lezárja. Így a tárolás során, az esetleges gázdiffúzió ellenére sem következik be a vákuumfólia lazulása.
A gyakorlatban vákuumcsomagolás során a levegő nyomása 0,1 bar alá csökken a csomagolóban, ami elegendő ahhoz, hogy az aerob mikroorganizmusok tevékenysége megfelelő mértékben lelassuljon, ugyanakkor az alacsony oxigéntartalom mellett az oxidációs jelenségek is mérséklődnek.Fontos, hogy a vákuumcsomagolt ételt betedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe, mivel a friss termékben található nedvesség is elegendő életteret nyújt a mikroorganizmusok kifejlődéséhez, még légmentes környezetben is.
Lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
Ezen felül, ha a hűtőszekrényben tárolt vákuumcsomagolt élelmiszereidet (+1/+5°C) kiválóan tudod használni az ételek előre elkészítéséhez. A hozzávalókat előre be tudod csomagolni, és a hűtőbe helyezni, majd amikor időd engedi, azokat bármikor fel tudod használni.
A vákuumcsomagolás alkalmazható olyan termékek esetében is, amelyek szobahőmérsékleten elvesztik jellegzetességüket (kávé), illetve eltűnik frissességük és illatuk (sütemények, kenyerek, stb.).
Tulajdonképpen az összes élelmiszer esetében előnyös ez a fajta csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteség gátolja, így megóvja az ételedet a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.- Teljesítménye: 9 L/perc
További információk
- Kompakt mérete miatt kis hely igényű, így a kisebb konyhákba is tökéletes választás. Tárolható akár egy fiókban is.
- Funkciói: 100% automata, részleges vákuum funkció és csak hegesztés funkció.
- Használható vákuum dobozokkal is.
- Csendes működés, halkabb mint 80 dB.
- Maximális tasak szélesség: 30 cm.
- A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható.
- Méret: 39 x 6,7 x 8 cm
- Súly: 0,96 kg
- Vákuumot létrehozó max. negatív nyomás: 0,6 bar
- Táp ellátás: 220-240V - 85W
- A termék doboz tartalma: 1 db fóliahegesztő gép, 1 tekercs légcsatornás vákuumcsomagoló tömlő (25 x 600 cm), szívócső dobozok vákuumozásához, használati utasítás -
24 990 Ft
- Ez a LAICA MAGNET vákuumos fóliahegesztő készülék ideális a legkisebb konyhákban is.Természetes módon, hosszabb időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, minőségromlás nélkül?
A vákuumcsomagolás kevésbé ismert módszer, de talán a leghatékonyabb eljárás az ilyen jellegű "problémák" megoldására. Ez a modern élelmiszer-csomagoló - amikor elkezded használni - kiszorítja a zsákba található levegőt és egy tartályban helyezi el majd tömíti a zsákot.
A vákuumcsomagolás mára már a modern tartósítási technológia egyik legkiemelkedőbb megoldása, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási zacskót/fóliát légmentessé teszi, majd hermetikusan lezárja. A vákuumcsomagolóval megfelelően vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Ahhoz, hogy folyadékot tudj vákuumosan becsomagolni, előzőleg le kell a folyadékot fagyasztani. A folyadékot tedd megfelelő tárolóba, majd a mélyhűtőbe 12-18 órára, majd vedd ki, és tedd be egy zacskóba.
Lezáró funkció:
Ezzel a készülékkel úgyis le tudsz zárni egy zacskót, hogy előzőleg nem szívtad ki belőle a levegőt.Hogyan és miért érdemes vákuumfóliázni az ételeidet?
Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
A romlást elősegítő egyik fő ok a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételeid tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a emiatt az étel fogyaszthatatlanná válik. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeidnek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).
Vákuumcsomagolás esetében az élelmiszer – gáz át nem eresztő speciális vákuumcsomagolásra kifejlesztet - csomagolóba kerül. A csomagolóeszközben légritkított teret hoz létre. A légtelenített csomagoló zacskót a vákuumszívó hatás az élelmiszerre zsugorítja, majd a speciális zacskót légmentesen lezárja. Így a tárolás során, az esetleges gázdiffúzió ellenére sem következik be a vákuumfólia lazulása.
A gyakorlatban vákuumcsomagolás során a levegő nyomása 0,1 bar alá csökken a csomagolóban, ami elegendő ahhoz, hogy az aerob mikroorganizmusok tevékenysége megfelelő mértékben lelassuljon, ugyanakkor az alacsony oxigéntartalom mellett az oxidációs jelenségek is mérséklődnek.Fontos, hogy a vákuumcsomagolt ételt betedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe, mivel a friss termékben található nedvesség is elegendő életteret nyújt a mikroorganizmusok kifejlődéséhez, még légmentes környezetben is.
Lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
Ezen felül, ha a hűtőszekrényben tárolt vákuumcsomagolt élelmiszereidet (+1/+5°C) kiválóan tudod használni az ételek előre elkészítéséhez. A hozzávalókat előre be tudod csomagolni, és a hűtőbe helyezni, majd amikor időd engedi, azokat bármikor fel tudod használni.
A vákuumcsomagolás alkalmazható olyan termékek esetében is, amelyek szobahőmérsékleten elvesztik jellegzetességüket (kávé), illetve eltűnik frissességük és illatuk (sütemények, kenyerek, stb.).
Tulajdonképpen az összes élelmiszer esetében előnyös ez a fajta csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteség gátolja, így megóvja az ételedet a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.- Teljesítménye: 9 / perc
- Feszültség: AC 220-240V 50H
- Energiafogyasztás: 90 W
- Környezeti feltételek a működéshez: +10°C +40°C; relatív páratartalom ≤RH 85%
- Tasak maximális szélessége: 300 mm. A készletben lévő tekercs élelmiszerekhez alkalmas.
- Mérete és súlya: 12,5 x 37,3 x 6 cm - 1.02 kg
- Maximális szívónyomás (bar): -0.6 bar
- Elérhető funkciók: 100% automatikus, részleges vákuum funkció, csak tömítés funkció
- Zajszint 1 méteren belül: <80dB
- Működési gyakoriság: 1 ciklus 60 másodpercenként
- A doboz tartalma: 1 db fóliahegesztő gép, 1 tekecs vákuum tömlő (25 x 600 cm), 1 db vágóeszköz, magyar nyelvű használati utasítás- Praktikus kialakításának köszönhetően, fiókban és fém felületen is tárolható.
További információk
- Választható a levegő elszívás intenzitása (normál – enyhe).
1. Normál: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény a kemény élelmiszer csomagolására alkalmas.
2. Enyhe: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény olyan puhább állagú ételek csomagolására alkalmas, mint pl málna, eper ....stb.
A talpába integrált mágneseknek köszönhetően a készüléket a fém felületekhez (pl .hűtő oldala) rögzíthető.
- Mellékelt vágóél segítségével a tekercsben kapható tömlő megfelelő méretűre vágható.
- 100% automatikus, részleges vákuum funkció, csak tömítés funkció
1. Részleges vákuum funkció
A levegő teljes, automata módszerrel elszívása következtében a puhább/ törékenyebb ételek (mint pl. eper, erdei gyümölcsök, grissini, zöldség, stb.) összenyomódhatnak és sérülhetnek; ezért ezekben az esetekben használhatja a kézi vákuumcsomagolást, vagyis a légelszívás Önök által legmegfelelőbb pillanatban történő megszakítását.
2. Csak tömítés funkció
Optimális légmentes teret hoznak létre az elszívó kamrában a tasakok légmentes zárása érdekében.