Üdvözli a Vasedény!

A híres BOSCH

 

Kezdjük egy kis áttekintéssel.  Robert Bosch 1886-ban alapította meg „Finomtechnikai és Elektrotechnikai Műhelyét” Stuttgartban. Itt kezdődött minden, ma pedig egy világhírű cégről beszélhetünk.
Konyhájába lépve nagy eséllyel találkozhat Ön is BOSCH termékkel, de akár el is tűnődhet, mi hiányzik a konyhai robotgépek közül. Tovább haladva gondolhatunk vasalókra, gőzölőkre, porszívókra is. Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt a BOSCH prémium kategóriás termékei közé.


Vessünk egy pillantást a vasalókra. Elege van, hogy folyton állítgatnia kell a hőfokot, nehogy megégjen kedvenc blúza? Esetleg fél, hogy foltot hagy a vasaló? Vagy nem tudja teljesen simává varázsolni férje gyűrött ingét? A BOSCH vasalók ezekkel a problémákkal könnyen megbirkóznak. A Vario Comfort funkciónak hála a programok tökéletesen össze vannak hangolva, használata egyszerű és intuitív. Haszon az  i-Temp beállítás, mely segít kiválasztani a megfelelő hőfokot minden vasalható ruhához. A vasalótalp is különálló, PalladiumGlissée 3 fázisú talp, mely garantálja a gőz ideális elosztását és a maximális siklást. Vízfolt veszély sem fenyeget vasalás közben, hála a DripStopnak, valamit foltosak sem lesznek a ruhái, ezt az AntiShine garantálja. Nézze meg Ön is a Sensixx'x vasalókat, ProHygienic gőzállomásokat. 


 

Vasalójával elégedett, de egy új porszívóra szert tenne? Válogathat a vezeték nélküli és a hagyományos modellek között, ám mindegyik kategóriában csak prémium termékeket talál.
Nézzük az Unlimited "határtalan" vezeték nélküli porszívót. Használata rendkívül egyszerű, biztonságos, energiatakarékos. 18 voltos akkumulátorral működik, mely akár egy óra üzemidőt nyújt Önnek. ProAnimal Brush kefe, mely idális a háziállatok szőrének felszedésére is. Tökéletes szőrfelszedést garantál a kárpiton, és a mini szívófejnek köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is. AirFresh Pearls technológia, mely az állatok szőréből származó kellemetlen szagokat semlegesíti, PureAir membrán és higiéniai szűrő a tiszta levegőért. Nincs háziállata, esetleg hagyományos porszívóra vágyna?
Extra csendes készüléket is tudunk Önnek ajánlani. QuattroPower System segíti a kiváló tisztítást alacsony energiafogyasztás mellett. SilenceSound System, mely mindössze 59 db hangerősséget garantál. A PureAir szűrő a hagyományos készülékeknél is jelen van, így "A" por-visszabocsátási osztályban szerepel a termék.

 

 

Inkább a konyháját bővítené egy exkluzív darabbal? A lehetőségek tárháza végtelenül nagy. Szereti a friss gyümölcsöket? A SlowJuicer gyümölcsprés segítségével bármilyen gyümölcsből varázsolhat egyszerűen egészséges, ízletes italokat. Gyengéd facsaró technológiájának hála alacsony a vitaminveszteség. A Tritan csiga könnyedén préseli ki a gyümölcsök levét, de elbánik diófélékkel, fagyasztott termékekkel is egyaránt. A készülék használat, tisztítása rendkívül biztonságos, egyszerű ezek mellett. 

Esetleg főzni szeret jobban? A MUM család Styline robotgépe valóra válthatja álmait. Használhatja főzéshez, sütéshez egyaránt. Akár nagy mennyiségű feldolgozásra is képes a gép, egyszerre 1 kg liszttel is dolgozhat, hála az 1000 wattos motornak. EasyArmLift funkció, mely nagy kényelmet biztosít, 3 zónás multifunkciós kar, mely egy gombnyomásra tesz lehetővé egyszerű mozgatást. 

 

 

 

Ezt a listát még sokáig folytathatnánk, hiszen a BOSCH szinte minden kategóriában jelen van, méghozzá prémium minőségű termékekkel. Nézzem körbe oldalunkon, győződjön meg a saját szemével a termékek kiválóságáról.