Üdvözli a Vasedény!

Konyhai rendszerezés: pár tipp az átláthatóbb konyháért!

 Az első, az S-alakú kampó, ami az egyik létező legpraktikusabb megoldás, mert számtalan méretben és alapanyagban kapható, így nincs olyan konyhai eszköz, amit ne bírna el egy jól kiválasztott darab. A kampót akaszthatjuk pl. polcra, falra, konyhai rúdra, szekrényre. Egy másik nagy segítségre szeretnénk felhívni a figyelmet, a guruló tároló kocsi kínálatunkra, mely nemcsak a konyhában, spájzban, hanem a lakás többi helységében is használható.

 

A fűszerek rendben tartása is egy sarkalatos pont. Fontos, hogy ezek főzés közben is kéznél legyenek, akárcsak a különböző olajok. Sokan hajlamosak a fűszereket zsúfolva tárolni, de az állandó keresgélés igencsak megnehezíti a főzés folyamatát. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, kiváló megoldás lehet a forgatható fűszertartó. Weboldalunkon itt találjátok meg a termékeket: fűszertartók .Ezeket elhelyezheted a konyhaszekrényedben, kamrádban, vagy esztétikus megjelenésének köszönhetően akár a konyhapulton is. Használhatsz zárható, légmentes tároló zacskókat is a müzlikhez, apró magvakhoz, gabonafélékhez!

 

 

Az alábbi fedőtartó rács egyaránt felszerelhető a falra, vagy a szekrényajtóra, illetve asztali tárolóként is felhasználhatjuk. Kialakításuk miatt a különböző méretű fedők is elférnek rajta. Ezeket a tárolókat kifejezetten erre a célra fejlesztették, így nem esnek ki belőle a fedők, és egyszerre többet is tudunk vele tárolni. Nagyon hasznos kellék a konyhában. Itt szeretném megemlíteni a falra szerelhető tekercstartót, ami szintén nagyon praktikus, nem foglal sok helyet. Ajánlásunk: Leifhetit, Parat Plus tekercstartó. A tekercstartókból is többféle változat közül válogathatunk.

 

 

Az üveg tárolók átláthatóak és pillanatok alatt rendet teremthetsz a segítségükkel a szekrényekben és a polcokon. Ma már rendkívül széles választék van mind fémdobozok, mind szép befőttes üvegek terén. Ezek azért hasznosak, mert pl. a fémdobozokkal egy egységes stílust lehet erősíteni, az üvegek pedig, mivel átlátszóak, roppant jól jönnek, amikor sietünk, hiszen nem kell kibontogatni őket, míg rájövünk, hogy melyikben találjuk az éppen szükséges alapanyagokat. Van, akinek a feliratozással még átláthatóbb a konyhaszekrény, ehhez szükség lesz egy matrica szettre .

 

Kellemes időtöltést és rendszerezést kívánunk!