Üdvözli a Vasedény!

Az innovatív Dyson

 Egy kis történelemmel kezdenénk, ha még nem hallott a Dysonról. 

 

1978-ban James Dyson, egy angol fiatalember szétszerelte az elromlott porszívóját. Innen indult minden.
Rájött, hogy a meghibásodást egy koncepciós probléma okozza, és nyolc évnyi munka, valamint 5127 prototípus után elkészítette a világ első porzsák nélküli porszívóját. 
Napjainkban a Dyson több, mint 65 országban van jelen, és ezernél is több mérnökkel dolgozik. Értékállóságban, teljesítményben és energiahatékonyságban is az élen teljesít a cég.
Létrehoztak egy díjat is, James Dyson díj, mely lényege a jövő dizájnereinek ösztönzése, mérnökeinek kiemelése a tömegből.

 

 

Most pedig szeretnénk bemutatni Önnek néhány Dyson terméket.
A porszívókkal kezdenénk, hiszen innen indult a cég karrierje. A porzsák egy hatalmas kérdés, amit a Dyson teljesen megoldott. Egy átlagos porszívó alkatrészeinek, szűrőinek, porzsákjainak cseréje öt év alatt több, mint száz ezer forintot jelent. Arról pedig nem is beszélve, hogy a cserélhető alkatrészek veszélyes hulladéknak számítanak, nem lehet őket újrahasznosítani. Csak Európában évi 126 millió porzsák és filter kerül a szemétbe. A Dyson ezekre mindre gondolt a porzsák nélküli készülékeivel.
A v széria vezeték nélküli porszívókból áll. Dyson v8, melyet nagy szívóteljesítmény, akár 40 percnyi üzemidő és higiénikus tartályürítés jellemez. 2 Tier Radial™ ciklon technológiával működik, ideális az allergiában szenvedők számára is, mosható HEPA szűrővel rendelkeznek. A HEPA szűrő egy 1940-es években kifejlesztett szűrő, melyet porszívókban alkalmaznak manapság, hogy megtisztítsa lakásunkat a poratkák és virágok által termelt allergénektől.
Dyson v7, melynek súlya kicsi, szívóteljesítménye nagy. Direct drive tisztítófej a hatékony begyűjtésért, kombi szívóka, résszívó fej, nagy teljesítményű motor.

 

 

A Ball széria pedig a hagyományos, porzsák nélküli porszívók átfogó neve. Egyik termékében sincsenek olyan alkatrészek, szűrők, melyek karbantartást igényelnének.
A Big Ball porszívó érdekessége, hogy felállítja magát, ha használat közben felborul, így használata zavartalan. A tartályürítés mindössze egyetlen gombbal megtörténik, a szívófej pedig az adott padlóhoz automatikusan beállítja magát, megbirkózik a mikroszkópikus szennyeződésekkel is. 

Bátran merjük Önnek bármelyik dyson porszívót ajánlani.






Most pedig vessünk még néhány pillantást a hűtő-fűtő ventilátorra is, hiszen szeszélyes időjárásunk közepette néha magunk sem tudhatjuk, fűtsük-e, vagy inkább hűtsük a szobát, ahol tartózkodunk. A Dyson AM09 ventilátorral mindkettőt egyszerre tehetjük meg.
Egy egész helyiséget lehűthetünk, kifűthetünk vele. Jet Focus funkciójának köszönhetően állítható a levegőszórása. Kiváló éjszakai használatra is, zajszintje rendkívül alacsony. Nincsenek lapátjai, látható fűtőelemei, így rendkívül biztonságos, a fűtőelemek hőmérséklete nem haladja meg a 200 °C-ot, így nincs kellemetlen égett szag. Ennek a készüléknek nincsenek rácsai sem, így tisztítása nagyon könnyű.

 

  

Ha esetleg a jövőre nézve vásárolna, és nem szempont a hűvösebb idő beállta, a Dyson Pure Cool Link légtisztító szűrőről sem szabad megfelejtkeznünk. Air Multiplier™ technológia, intelligens légkeverés, légtisztítás, éjszakai üzemmód és rendkívül egyszerű tisztítás. Ezzel a készülékkel nem csak könnyedén hűtheti szobáját, hanem egyszerűen tisztává is varázsolhatja a levegőt. 

 

 

 

  

Röviden a Dysonról: innovatív, egyedi, egyedülálló. Mi csak ajánlani tudjuk!