Üdvözli a Vasedény!

Laica. És Ön próbálta már?

A Laica egy olasz márka, melyet Leonida Moretto és felesége, Teresa futtattak be 1974-ben Vincenza-ban. Az első sikerük egy konyhai mérleg volt. Szenvedéllyel és törődéssel fejlesztették termékeiket, a következő lépcsőfok a személyi mérleg volt. 1992-ben a cég a család következő generációjának kezébe került, ők orvosi eszközöket kezdtek fejleszteni otthoni használatra. Az évek múltával a cég nemzetközi arcot kapott, kutatások és innováció jellemezte a Laica nevet. A következő lépcsőfok a csapvíz egészségesebbé tétele volt. Napjainkra a kis cég világhírűvé nőtte ki magát, mind az öt kontinensen jelen van, figyelembe veszi az emberi jogokat, a környezetet és az élet értékeit.

 

 

Bejegyzésünkben főként a vízszűrőkről szeretnénk mesélni Önöknek bővebben. A Laica vízszűrők segítségével Ön is élvezheti saját otthonában a csapvizet, mely egészséges, baktériumoktól mentes, ízletes, gazdaságos és környezetkímélő.
Egy egyszerű eszközzel megkönnyítheti mindennapjait, nem kell hazacipelnie karton számra a vizet, otthonában készíthet forrásvíz szerű, ideális ásványianyag tartalmú vizet. Nem csak kényelmesebb a használata, de akár havi 100000 forintot is megspórolhat, és még a környezetét sem terheli a kidobott műanyag palackokkal.



A kancsókba való vízszűrő betét több esetben kompatibilis más kancsókkal is, a szűrt víz megkíméli háztartási kisgépeit az esetleges vízkövesedés ellen.Vegyünk egy konkrét példát. A Laica Clear Line vízszűrőkancsó a legelterjedtebb típus. Teljes kapacitása 2,25 liter, mely 1,25 liter szűrt vizet tud előállítani. Mechanikus szűrőcsere emlékeztető található benne, az első használattól kezdve számolja az eltelt napokat, figyelmeztet, amikor új szűrőt kell beletennie. Kivehető, Bi-flux univerzális szűrőbetéttel működik, mely 30 napra elegendő, 150 liter vizet képes előállítani. Formáját tekintve rendkívül karcsú, minden hűtőszekrény aljához illeszkedik.





A vízszűrő kancsó öt lépésben szűri meg a vizet, mely elengedhetetlen eleme a Bi-flux szűrőbetét, mely aktív szenet és ioncserélő gyantát tartalmaz. Az aktív szén megköti a klórt és származékait, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, színű elemeket. Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, mely a vízkövesedést okozza, és csökkenti a nehézfémek számát is. Egy adag víz szűrése nagyjából 4 percet vesz csak igénybe.

 

 

 

Vessünk egy pillantást a szűrőkre is. A Bi-flux szűrő gyorsabb, takarékosabb, mint a klasszikus szűrők. Az ÁNTSZ által bevizsgált és engedélyezett, használata rendkívül egyszerű. Ezen kívül létezik filter kimondottan kávéhoz és teához, ez finomabb ízt ad az elkészült italnak. Ezek mellett magnéziumos szűrő is elérhető, valamint Mineral Balance, mely még ideálisabbá teszi az ásványianyag szintet és a ph értéket.


Ha Önnek is fontos egészsége, és emellett kényelme is, bátran próbálja ki a Laica egyik vízszűrő kancsóját, nem fog csalódni benne!