Üdvözli a Vasedény!

Berlinger Haus? Még szép!

Napjaink modern konyhái jól felszereltek. Alapvető tartozéknak számít egy vízforraló, egy kenyérpirító, egy késblokk, fűszertartó, egy étkészlet garnitúra és nem utolsó sorban egy jó minőségű edényszett is. Mi lenne, ha ezt mindet egy márka termékei közül is kiválaszthatná? Igen, a Berlinger Haus-ra gondolunk. Ez a népszerű német cég egyre nagyobb teret hódít magának a piacon. Edényei nem csak szépek, de ellenálló, három rétegű márvány, vagy titán bevonatosak is.

 

 

Akinek ez nem teljesen ismert, elmagyarázzuk. A teflon bevonathoz hasonló, nemtapadó bevonatról van szó, ám ennek a márvány, titán bevonatnak az élettartama hosszabb, strapabírósága nagyobb. A három rétegű technológiának köszönhetően némi odafigyeléssel egy életre remek társai lehetnek a Berlinger Haus edényei. Olaj nélkül, leégés mentesen süthet, főzhet, ráadásul indukciós tűzhelyen is kiválóan működnek a termékek. Az edényekhez hasonlóan a márka többi terméke is magas minőségű, rendkívül megbízható.

 

Egy modern konyha mitől lehetne még trendibb? Ha a színek harmonizálnak. Ha az ember a nappalijába kellemes színvilágot biztosít, miért lenne ez másképp a konyhájával? Fekete bútorait feldobná? Esetleg mahagóni konyhapultjára egy letisztultabb darabot tenne ki? Netalán a kedvenc színe a zöld? Gyerekének a rózsaszín?  A Berlinger Haus folyamatosan bővülő kínálatának köszönhetően szinte minden konyhába találhat oda illő termékeket.

 

 

A legnépszerűbb termékcsalád talán a Burgundy Metallic Line a piros termékeivel. Ezt követi népszerűséget tekintve a Black Rose Collection, ahol a fekete szín kerül ötvözésre a rózsaarannyal, valamint a Rosegold Collection, ahol a rózsaarany dominál. A Granite Diamond Line is egy rendkívül felkapott edénycsalád, itt gránit hatású, finoman pettyezett, fekete termékekről beszélünk. Azonban a jól elterjedt színek mellé érkeztek ígéretes, gyönyörű, új változatok is. Ilyen az iRose rózsaszín, az Aquamarine kék és az Emerald zöld garnitúrái is.

 

Ezek a színek nem csak divatosak, de fiatalosak is, biztosan talál köztük Ön is olyat, ami illene konyhájába. A Berlinger Haus edényei nem csak csodaszépek, de minőségüket tekintve teljesen megegyeznek, így nem megy a tartósság rovására a divatosság. Válogasson ide kattintva szabadon a remek, minőségi termékek közül, reméljük Ön is megtalálja azt a színt, amely majd még jobban feldobhatja konyháját.