Üdvözli a Vasedény!

Irány a kert!

A megfelelő világításnak nemcsak a lakásban van nagyon fontos szerepe, hanem a kertben is. Akciós termékeink, energiabarát szolár lámpák, amiket a nap fénye tölt fel energiával. Vajon van e egyszerűbb eszköz a kertünk újragondolására, átalakítására, mintha kihelyezünk néhány kaspót, teleültetve különböző virágokkal? Szerintünk nincs, hiszen akár minden évben új fajta virágok kerülhetnek a kaspókba  vagy más-más helyre tehetjük őket. Esetleg változhat a számuk és elrendezésük is. Egy fenntartható, környezetbarát kert minden túlzás nélkül kulcs a jövőnkhöz. Számos olyan eszköz vesz körül bennünket, amely jó szolgálatot tehet a környezetbarát kert kialakításában.


Ilyen többek között az esővízgyűjtő, amely az egyik leghasznosabb kerti tartozék, ezért érdemes alaposabban megismerni. Az esőgyűjtő hordó tartalmát egy kerek kaspó zárja. A kaspó tetőbe 4 kisebb cserepes növényt tud kényelmesen elhelyezni, vagy egy nagyobbat. A kaspót feltöltheti bárhogy, csak az Ön fantáziája szabhat határt. Érdemes lezárni, mert kevésbé párolog az összegyűjtött esővíz, valamint ha nem éri fény akkor a víz nem fog algásodni. Amennyiben ráköti az ereszleömlőt a csatornájához, akkor az esővízgyűjtés zártabb rendszert biztosít. Locsolni egyszerű belőle. Általában van kimenete, amelyre rá lehet csatlakoztatni a slagot.

 


Belát a szomszéd? A kutya mindent megugat, ami mozog? A perzselő nyári nap kiégeti a növényeket? Erre is van ötletünk! Az árnyékoló háló.  Sokkal több dologra jó, mint gondolná. Ezzel gyorsan és egyszerűen tudja kizárni a kíváncsi szemeket, de zavaró galambokat, verebeket és más, kárt okozó madarakat is egyszerűen távol tarthatja erkélyétől, teraszától vagy gyümölcsösétől. Könnyen rögzíthető már meglévő kerítésre, korlátra, de vízszintesen kifeszítve is nagyszerűen alkalmazható árnyékolásra, terasz, erkély, medence, vagy akár veteményes fölé. Kiválóan alkalmazható az árnyékoló háló telek, lakóterület, terasz, játszótér, kert, sportpálya, vagy építési terület elkerítésére, szeparálására.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!