Üdvözli a Vasedény!

Itt a tavasz, jön a húsvét? Legyen rend!

Ahány ház, annyi szokás, ismerjük ezt a mondást mindannyian. Vannak háztartások, ahol szinte mindennapos az alapos takarítás, van, ahol hétvégén kerül csak elő a porszívó, de olyan háztartás is akad bőven, ahol ennél ritkábban, ám annál alaposabban kerül sor rendrakásra. A legtöbb ember nem nagy kedvvel áll neki egy nagytakarításnak, legyen szó tavasziról, vagy karácsonyiról. Olvassa tovább bejegyzésünket, hoztunk néhány tanácsot, tippet, hogyan végezhet hamarabb a kötelességével.

 

 

 

Noha kötelességről van szó, fontos, hogy ne rossz szájízzel álljunk neki a feladatnak. Ha kicsit kellemesebbé próbáljuk tenni a munkát, hamarabb eltelik majd az idő. Kapcsolja be kedvenc zenéit, tűzzön ki maga elé egy kis célt, jutalmat, amit várva könnyebb a munka is. Fontos, hogy minden eszközünk rendelkezésre álljon. Ehhez ajánlunk Önnek egy prémium kategóriás válogatást. Fontos szempont az is, hogy ne lábatlankodjon otthon a család. Vagy próbálja őket is belevonni a munkába, vagy pedig találjon ki elfoglaltságot kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így nem hátráltatják majd Önt a munkában.

 

 

 

Nem árt az sem, ha gondolatai között is egy rendet tesz, és sorrendben halad. Mondjuk a nehezebb dolgokkal kezdi, vagy szobáról szóbára halad. Koszos a szekrény teteje, szürkék a vitrinben lévő poharak, de a könyveket is ki lehetne porolni? Ha mindenhol csinál egy kicsit, könnyen összezavarodhat a takarítás közben. Nem árt, ha régi, nem használt dolgoktól is megválik, ilyenkor könnyebb a dolgok rendszerezése is. Biztosan az Ön lakásában is van olyan sarok, fiók, polc, ahol a haszontalan kacatok laknak, tegyen köztük rendet. Ha olyan tisztítószerekkel dolgozik, melyeket már ismer, melyek hatékonyak is, otthona gyorsabban lesz a lehető legtisztább. Munkája végeztével nem csak a friss, tiszta illat fogja átjárni a lakást, de elégedettséget is fog érezni, hogy mennyi mindent megcsinált.

 

 

 

 

 

 

 

Fontos, hogy minden eszköz rendelkezésre álljon egy nagyobb takarításhoz. Természetesen gondoltunk Önökre, hoztunk egy válogatást, melyben rengeteg prémium kategóriás takarítóeszköz között válogathat. Kezdjük a portörléssel. Ugye milyen zavaró tud lenni, hogy letörli az egyik polcot, és a por továbbszáll a másikra? Ezzel a méhsejt szerkezetű univerzális tisztító  ronggyal még ez a feladat is gyerekjáték lesz. Amennyiben sok a radiátor otthonában, ezzel a fűtőtest tisztítóval könnyedén tisztán tarthatja a nehezen elérhető részeket is. XL méretű, magas porfelvevő képességű porolónkkal pedig az összes pókhálónak lőttek.

 

 

 

 

Minden nagytakarítás másik fontos állomása a függönyök levétele, ablakok pucolása. Ehhez ajánlanánk ezt a teleszkópos, csuklós ablakmosót, mellyel a legnagyobb ablakokat is könnyedén moshatja le. Ha ezekkel a dolgokkal végzett, már a nagyján túl is van. Ezzel a remek csempe és kádtisztító eszköz segítségével minden fürdőszoba pillanatok alatt ragyogni fog. Végezetül pedig mossa fel padóját ennek a szettnek a segítségével. Most pedig vegyen egy forró fürdőt, és pihenjen egy jót, mert megérdemli!