Üdvözli a Vasedény!

Új! Újság! Újdonság! Több száz új termék raktárunkban!!

 

Legyen bármilyen alkalom, mindenki szeretné meglepni szeretteit egy-egy ajándékkal, és a mai árak mellett fontos szempont, hogy ez az ajándék hasznos is legyen, ezért idén is több száz új termék érkezett be raktárunkba, melyet most itt a poszt alatt összegyűjtöttünk nektek!

Több mint 40 év tapasztalat és szakértelem az elektronikai termékek kereskedelmében, ez a Somogyi! Jó ár-érték arányú termékek, és a 21.századi igényeknek megfelelő 9800 raklap kapacitású raktáruk, mely lehetővé teszi a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását. Ha te is szeretnél egy Somogyi terméket, csak kattints IDE a megrendeléshez!

 

 

Következő új márkánk az Alpina! Az Alpina a konyhai berendezések iparában jól ismert márka, és számos kulcsfontosságú tulajdonságáról ismert: a minőség, az innováció, a design, a sokoldalúság, a felhasználóbarátság és a megfizethetőség jellemzi. Nem csak a konyhai, de a háztartási , fürdőszobai termékek széles skáláját kínálják! Válogass te is kedvedre!

Az Alpina termékeit IDE kattintva nézheted meg!

 

 

A Tramontina termékek főként minőségi kezelt fa alapanyag felhasználásával készülnek. Erre a célra a gyártó saját fagazdaságokból származó alapanyagokat használ, ezáltal biztosítva a kiváló minőséget. A Tramontina egy brazil vállalat, amely főzőedényeket, evőeszközöket és háztartási készülékeket gyárt. Ma a Tramontina Dél-Brazília egyik legfontosabb vállalata, Brazília körül tíz gyárral rendelkezik. A vállalat jelenleg több mint 18 000 terméket gyárt különböző szegmensekhez, a nemzetközi piacon is erősen jelen van, több mint 120 országba exportál.

A Tramontina termékeit ITT találod!

 

 

A Van Kempen & Begeer története 1789-ben kezdődött, és az évek során az egyik leginnovatívabb sterlingezüst-gyártóvá nőtte ki magát Hollandia határain belül és kívül is. A Van Kempen & Begeer egyedi technikáiról és kivételes kézművességéről híres. A vállalat mindenki másnál jobban tudja, hogy minden az apró részleteken múlik, egyedi formatervezésű termékei pedig egy nagyon innovatív megközelítésről tanúskodnak.

A termékeit ITT megtaláljátok!

 

 

Jó nézelődést, és vásárlást web áruházunkban!